Op 7 september heeft Apple zijn nieuwste iPhones aangekondigd. Een bijzondere productintroductie waar we elk jaar met smart naar uitkijken. Aangekondigd zijn onder andere de iPhone 14, iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro. Vanaf 16 september zijn de toestellen ook in Nederland beschikbaar.

Hieronder in het kort de verschillen:

iPhone 14 en 14 Plus

De iPhone 14 is met 6,1″ beslist niet klein te noemen, maar de iPhone 14 Plus is met 6,7″ pas echt een grote jongen. Wie graag voor kleiner gaat komt toch enigszins bedrogen uit, want de iPhone 13 Mini krijgt geen opvolger. Overigens is de iPhone 13 Mini bij ons nog wel gewoon verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

iPhone 14 Pro en 14 Pro Max

De Pro-lijn is de absolute top van de iPhones. Wat een echte Apple-kenner direct zal opvallen is dat de notch plaats heeft gemaakt voor een pilvormige uitsnede. Daarmee krijgt de Pro weer een vernieuwde, strakke look. Verder beschikt de nieuwste telg over een gloednieuwe 48-MP camera en quad-pixel sensor.

Meer weten of direct bestellen? Neem contact met ons op!

Wil je de nieuwste iPhone bestellen? Of wil je eerst nog meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

iPhone 14 bestellen of meer informatie aanvragen? Laat je gegevens achter:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.