Slide background

Axoft EASY

Axoft EASY

Een gedegen inventarisatie staat bij Axoft aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Het is het vertrekpunt van het cyclische Axoft Easy® en begint in de regel met een complete scan. Wat is de huidige situatie, wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Merkonafhankelijk adviseren, offreren, implementeren en optimaliseren zijn de telkens terugkerende logische stappen van Axoft Easy waarmee we u consequent vooruit helpen. Doordat we ons serieus verdiepen in de klantsituatie lukt het ons om schaalbare, toekomstvaste IT-oplossingen te implementeren en te onderhouden.

ANALYSE

Onze consultants inventariseren – hetzij middels een quick scan of een volledige scan, afhankelijk van het meetmoment en de situatie – hoe IT en Telecom nu bij u georganiseerd is. Dat leggen we vast in een helder (advies)rapport dat wordt aangevuld met de toekomsteisen en wensen van uw organisatie. 

PLANFASE

Op basis van de uitgebrachte rapportage wordt in goed overleg met u bekeken wanneer in de tijd welke logische stappen gezet moeten worden om de IT- en Telecomomgeving te optimaliseren. Daarbij wordt kritisch gekeken hoe reeds in gebruik zijnde apparatuur kan worden hergebruikt om onnodige desinvesteringen te voorkomen.

OPERATIONS / IMPLEMENTATIE

De voorgestelde aanpassingen worden door onze gekwalificeerde engineers (desgewenst in samenwerking met uw specialisten) doorgevoerd en de projectmanager van Axoft leidt alles voor u in
goede banen. De afspraken over het gewenste dienstverleningsniveau worden vastgelegd in een Service Level Agreement. Een SLA is bij Axoft een ‘levend document’ wat inhoudt dat u tussentijds aanpassingen kunt doorvoeren, want uw organisatie is immers niet statisch. 

SERVICE & CONTROL

Verbeteringen worden volgens afspraak doorgevoerd en tegelijk wordt er continu gemeten – beheer, monitoring, support en service conform de overeengekomen SLA – waar de volgende optimalisatieslag gemaakt kan worden. De doelstelling? Maximaal gebruiksgemak, altijd actueel, compliant, veilig, robuust, prestatieverhogend en (beheer) kostenverlagend. Axoft Easy, omdat het nog beter kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *