Axoft Release 2020 – Telecom

ÉÉN van de voordelen van KPN ÉÉN is dat u als klant direct gebruik kunt maken van de nieuwste functionaliteiten binnen het platform. Vandaag presenteren wij zes nieuwe functionaliteiten binnen KPN ÉÉN.

4G back-up
Axoft stelt een gratis 4G back-up beschikbaar

Nieuwe line-up mobiel
Ontdek de wijzigingen omtrent abonnementen voor mobiele telefonie

5G mogelijkheden
Ontdek wat 5G voor uw organisatie kan betekenen

eSim
Werk vanaf nu met twee abonnementen op één toestel

Toestelbundel binnen KPN ÉÉN
Wij bieden vanaf vandaag de optie om de aanschaf van een mobiele telefoon te spreiden over 12 of 24 maanden

Zakelijke TV
Toon eigen content aan medewerkers en klanten

4G back-up

Internet wordt steeds crucialer voor organisaties. Om ervoor te zorgen dat bij eventuele storingen u als ondernemer snel verder kunt werken, stellen wij een gratis 4G back-up beschikbaar op KPN ÉÉN internet (DSL en FTTH-lijnen). Deze is per direct beschikbaar. Bent u nog geen klant bij Axoft en wilt u meer weten over de gratis 4G back-up? Maak dan eenvoudig online een afspraak.

Zakelijke TV

Een vraag die wij van veel van onze klanten krijgen is: ‘kunnen wij ook TV afnemen binnen KPN ÉÉN?’. Vanaf nu is het antwoord, JA! Met Zakelijke TV kunt u naast televisie kijken ook eigen content tonen aan klanten en medewerkers. Zakelijke TV komt eind juni beschikbaar, maar kunt u nu al bij Axoft bestellen!

5G mogelijkheden

De eerste regionale netwerken op 5G zijn uitgerold. De verwachting is dat de volledige functionaliteit van 5G pas over circa 2 jaar beschikbaar zijn, omdat dan de laatste veiling voor 5G frequenties sluit. 5G zal automatisch op alle KPN-abonnementen actief worden en biedt de volgende extra mogelijkheden voor bedrijven:

  • Mogelijkheid om specifieke bandbreedte op een zendmast te reserveren
  • Mogelijkheid om applicaties prioriteit in het netwerk te geven
  • Verbeterde indoor dekking

Ondanks dat het nog niet helemaal uitgerold is, kunnen wij nu al cases bij KPN aanmelden om te onderzoeken welke mogelijkheden 5G voor uw organisatie biedt. Directe interesse? We kunnen u aanmelden voor een pilot! Heeft u nu al een specifieke toepassing waarvoor u 5G wilt gebruiken, dan kan dit ook al. Interesse in een pilot of heeft u al een specifieke toepassing waarvoor u 5G wilt gebruiken? Neem daarvoor contact op met uw accountmanager.

eSim

De eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic SIM meer nodig om te bellen of internetten. Het werkt hetzelfde als de plastic kaart die u gewend bent, echter zit deze al ingebouwd in het toestel. Met de eSIM kunt u twee abonnementen op één toestel actief hebben. Tevens is er een mogelijkheid om een eSIM op meerdere devices over te laten gaan, zoals bijvoorbeeld op een smartwatch of tablet. Op dit moment zijn er nog weinig devices die dit ondersteunen, echter is de verwachting dat dit enorm gaat toenemen. De eSIM is per direct verkrijgbaar, neem daarvoor contact op met uw accountmanager!

Nieuwe line-up mobiel

KPN heeft de nieuwe abonnementen voor mobiele telefonie aangekondigd. De belangrijkste wijzigingen t.o.v. de huidige line-up zijn:

  • 5 GB abonnement toegevoegd
  • 10 GB wordt 12 GB (Axoft kan hierbij helpen, dit gaat niet automatisch)
  • ‘Onbeperkt’ data toegevoegd
  • Extra Voordeellanden Bundel komt beschikbaar (€ 20,00 voor 1 GB in o.a. USA/China/Rusland/Turkije)

Wij verwachten dat de nieuwe line-up eind 2020 beschikbaar komt. Interesse? Neem contact op met uw accountmanager.

Toestelbundel binnen KPN ÉÉN

De toestelbundels zijn een tijdje weggeweest binnen de zakelijke markt, maar deze zijn terug. Wilt u de aanschaf van een mobiele telefoon niet in één keer betalen maar spreiden over 12 of 24 maanden? Dit kan. Met de toestelbundels lost u binnen 12 of 24 maanden het toestel af.

Gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten of overstappen naar KPN ÉÉN?

Neem contact op met uw accountmanager of maak online eenvoudig een afspraak

maak een afspraak