KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Consulting

Om zo goed en efficiënt mogelijk te werken, is het belangrijk dat:

  • het internet supersnel is;
  • er genoeg ruimte is om de bestanden veilig op te slaan.
  • en dat uw medewerkers vliegensvlug met zowel de klanten, als elkaar kunnen communiceren.

Hierbij is een goed werkend netwerk, snelle verbinding en de juiste telefonie onmisbaar. Om hier zo goed mogelijk in te adviseren, komt er daarom altijd eerst een consultant bij u langs.

 Consultancy traject
Zijn de IT en/of telecom toepassingen in uw bedrijf gedateerd en zijn ze toe aan vernieuwing? Of gaat u een nieuw bedrijfspand openen? Dan zorgen wij er maar al te graag voor dat de IT en/of telecom in uw bedrijf perfect werkt. Om dit zo goed mogelijk te doen, komt er eerst een consultant bij u langs. Deze consultant inventariseert de huidige situatie en luistert naar uw wensen, behoeften en de strategie.

Hierbij wordt o.a. gekeken naar de architectuur van het gebouw, de infrastructuur én wordt gevraagd of u de huidige software en hardware wilt behouden of juist vervangen? Na dit geïnventariseerd te hebben gaat de consultant aan de slag met een advies. Hier komen zaken in te staan als bekabeling, aansluitingen, servers, intern geheugen, sensoren, software en hardware én eventuele migraties naar de cloud.

Advies op maat

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, vindt er tijdens dit consultancy traject een advies op maat plaats. Dit advies is niet alleen belangrijk zodat de werkplek van uw medewerkers zo goed mogelijk ingedeeld kan worden, maar ook voor de security van uw bedrijf.

Werken uw medewerkers bijvoorbeeld veel onderweg of vanuit het buitenland? Dan adviseren wij om een multifactor-authenticatie toe te passen. Dit houdt in dat er met een token of via de mobiele telefoon een extra controle slag plaats zal vinden, voordat er ingelogd kon worden in de systemen.

Dankzij dit advies, bent u niet alleen goed beschermd, maar betaalt u ook nooit teveel, omdat het bedrag vastgesteld wordt op de wensen en behoeften van uw bedrijf!

Inventarisatie, projectmanagement en training

Nadat geïnventariseerd is wat de beste oplossingen zijn voor uw bedrijf en het project gemanaged en geïmplementeerd is, kunt u er nog voor kiezen om uw medewerkers een training te laten volgen. Dit kan zowel in groepsverband als 1-op-1.

Tijdens deze training zal de consultant uw medewerkers alle ins en outs uitleggen over de nieuwe IT en/of telecomoplossingen.

Maak online een afspraak
oplossingen

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Alle oplossingen
oplossingen

CTA TITEL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

CTA BUTTON