Premium Suppliers & Business Partners

Sterke samenwerkingspartners, de basis voor stabiele oplossingen
Bij Axoft investeren we in de relatie met onze klanten, met onze eigen mensen en vanzelfsprekend ook met onze toeleveranciers. Met hit & run en snel eenmalig gewin kom je nergens en daarom gaan we altijd voor de langetermijnrelatie. Alles draait om continuïteit en vertrouwen. De almaar toenemende complexiteit van IT en Telecom vereist betrouwbare partnerships en daarom selecteren we uiterst zorgvuldig met welke leveranciers we samenwerken. De uitstekende relatie met de producenten zorgt ervoor dat wij in combinatie met ons inkoopvolume tegen gunstige condities kunnen inkopen en van dat voordeel laten we onze klanten meeprofiteren. Al onze multidisciplinaire oplossingen bouwen we met en rondom A-merken. Kennis is van groot belang om projecten in goede banen te leiden en daarom streven wij altijd naar de hoogst haalbare bijbehorende titels op ons vakgebied. Zo zijn onze ervaren projectmanagers en gecertificeerde engineers de ideale implementatiepartners voor onze relaties.
KPN – Platina Excellence Partner
Sinds 2011 zijn wij KPN Platina Excellence Partner, de hoogst haalbare titel van KPN. Wij helpen onze relaties met razendsnelle glasvezelverbindingen. Voor het verbinden van internationale vestigingen waarbij u alles van A tot Z gemanaged wilt hebben, bieden wij KPN ONE. Onze specialisten zijn uw sparringpartners als het gaat om KPN ÉÉN, Archiving Online, Zakelijk Belvrij Totaal etc.
Microsoft
Als Microsoft Midmarket Solution Provider hebben we alle kennis in huis om stabiele IT-omgevingen te bouwen, gebruikmakend van het uitgebreide productportfolio van Microsoft. Bouwen én onderhouden, want onze specialisten kunnen ook het totale (systeem)beheer voor u verzorgen. Voor nadere informatie over (Office)licenties, het OS, Hyper-V of anderszins volstaat een simpel mailtje.
VMware
Axoft is VMware Solution Provider. Sinds jaren is VMware voor Axoft hét virtualisatieplatform. Virtualiseren biedt grote voordelen doordat de processorcapaciteit van elke individuele server optimaal wordt gebruikt. Meerdere virtuele machines laten draaien op één fysieke machine verhoogt de flexibiliteit, levert performancewinst op en maakt dat er bespaard kan worden op de aanschaf van hardware.
Fuze
Spraak, videoconferencing, instant messaging, presence functionaliteit en een contactcenteroplossing allemaal vanaf één wereldwijd multi-tenant softwareplatform. Overal werken tegen significant lagere operationele bedrijfskosten. Met Fuze (voormalig ThinkingPhones) helpen wij u om de telecommunicatie te transformeren, zodat deze klaar is voor de eisen van de hedendaagse (mobiele) kenniswerkers.
Hewlett-Packard
Vanaf de start in 1994 is HP voor Axoft het belangrijkste hardwaremerk voor servers, werkplekken en randapparatuur. Wij zijn geautoriseerd HP Business Partner en dat betekent dat wij naast advies, levering en implementatie ook onder garantie alle onderhoud en support kunnen verzorgen op de door ons geleverde HP producten.
Cisco
De grootste netwerken ter wereld zijn opgebouwd met Cisco netwerkapparatuur en als partner van Cisco doet Axoft niet anders. Van state-of-the-art switches en routers tot en met een complete line-up aan netwerkbeveiligingsapparatuur zoals firewalls, VPN-concentrators, Intrusion Prevention Systems en Antispam-gateways. Onze netwerkarchitecten bouwen en vertrouwen sinds twee decennia op Cisco, de stabiele basis voor iedere netwerkomgeving.
Citrix
Als Silver Solution Advisor ondersteunen wij onze relaties met Citrix cloud oplossingen. Onze getrainde experts hebben kennis van het gehele Citrix productportfolio en wij passen dit veelvuldig toe in netwerkoptimalisatie- en virtualisatietrajecten.
Veeam
Axoft heeft de Silver ProPartner status van Veeam, het bewijs dat Axoft een gerespecteerde (advies)partner is voor de meest complexe virtualisatietrajecten. Onze getrainde ervaringsspecialisten zijn thuis in de wereld van VMware en Hyper-V en wij completeren onze oplossingen met betrouwbare back-upvoorzieningen en bijbehorende training en support.
DearBytes
DearBytes gelooft in een vrij én veilig internet. De passie en drijfveer van DearBytes is het Nederlandse bedrijfsleven te helpen de controle over hun dierbare informatie te krijgen en houden. DearBytes is één van de leidende IT security specialisten van Nederland.
Telfort
Vaak wordt Axoft in één adem genoemd met KPN en daar is niets mis mee, maar we beperken ons zeker niet en daarom zijn we ook reseller van Telfort. Want per situatie kijken we wat voor onze klant de meest interessante oplossing is en Telfort is een van de scherpste aanbieders binnen de mobiele telefoniemarkt. Wij doen graag voor u het vergelijkend warenonderzoek.
 Vodafone
Axoft is Connectivity Partner van Vodafone. Het maakt dat we u terdege kunnen adviseren over alle Vodafone producten en diensten. Een breed aanbod, met One Mobile als meest bekende product waarmee we u voorzien van een flexibele, zorgeloze en toekomstvaste mobiele oplossing voor uw organisatie. Een basisabonnement, dat gemakkelijk kan worden uitgebreid met opties voor onbeperkt bellen en internetten, voor zowel nationaal als internationaal gebruik.
Symantec
Voor de softwarematige beveiliging van uw IT-omgeving (antivirus, end point protection, werkplek- & servermanagement, encryptie etc.) maken wij gebruik van de bewezen Norton producten van Symantec. Als gecertificeerd partner van deze softwareontwikkelaar hebben wij toegang tot alle resources om u maximaal te kunnen ondersteunen. Effectieve oplossingen die de beveiliging, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren.

zijbalk elementen

lead-gen-icon 6 eenvoudige tips,
van advies
tot beheer:

 

Download