Referenties

Klantervaringen, onze relaties aan het woord…
Wat is er mooier dan dat relaties zelf vertellen hoe ze de samenwerking met Axoft ervaren. We mogen meer dan 1.500 klanten in vele bedrijfstakken tot onze vaste klantenkring rekenen en daar zijn we trots op. Sinds de start in 1994 hebben we talrijke spraakmakende projecten uitgevoerd. Vrijwel altijd resulteert dit in een langetermijnrelatie die maakt dat we als kennis- én implementatiepartner ook betrokken zijn bij de vervolg- en migratietrajecten. Investeren in de relatie wordt gewaardeerd. Een vaste accountmanager die niet tegenover maar naast u staat en die gedreven uw belangen behartigt, het werkt! Door elkaar door en door te kennen, lukt het om nog beter op de door de jaren heen veranderende eisen en wensen in te spelen. Onderstaand treft u een aantal recente reference cases en wat ons betreft tekenen we daar binnenkort met graagte ook uw verhaal op.

Ziegler Nederland – Internationale logistiek
Met KPN ONE heeft Ziegler nu een compleet beheerd IP-VPN bedrijfsnetwerk waarmee het de beschikking heeft over alle moderne communicatietechnieken. “Gecombineerd met KPN ÉÉN, de geïntegreerde oplossing voor vast en mobiel bellen, internet en online software, hebben we onze slagkracht aanzienlijk vergroot.”
Lees meer over deze referentiecase
SWK Groep – Kinderopvang & Welzijn
Er was behoefte aan een hogere bandbreedte tegen lagere kosten én flexibiliteit voor wat betreft het op- en afschalen. Epacity IP-VPN netwerk van KPN was de oplossing. “Axoft is een KPN partner die opkomt voor onze belangen. Het krachtige overall projectmanagement tijdens de implementatie heeft indruk gemaakt.”
Lees meer over deze referentiecase
Straatman Koster advocaten
Data is bij uitstek in deze sector uiterst bedrijfskritisch. Veilige externe opslag van de toenemende datastroom en een automatische back-upvoorziening dienden dan ook goed opgetuigd te worden. “Axoft begrijpt onze business en helpt ons om maximaal gebruik te kunnen maken van de hedendaagse technische mogelijkheden.”
Lees meer over deze referentiecase
Gemeente Hellevoetsluis
Vanwege strengere wet- en regelgeving op securitygebied én het belang van een terdege databeveiliging wegens toenemende bedreigingen van buitenaf was het tijd voor de next level qua firewalltechnologie. “Axoft heeft met Cisco FireSight en training on the job gezorgd voor een optimale informatiebeveiliging.”
Lees meer over deze referentiecase
Flanderijn – Incasso en gerechtsdeurwaarders
Na goede inventarisatie bleek op mobiele telefonie veel te besparen. “Al onze medewerkers bellen nu samen uit één bundel. Axoft is een Excellence Platina Business Partner van KPN, maar ze hebben niet het KPN-belang maar altijd het klantbelang voor ogen.”
Lees meer over deze referentiecase
funx-logo FunX
Een radiostation kan het zich niet permitteren om even niet in de lucht te zijn, daarom zijn betrouwbare verbindingen cruciaal. “De samenwerking met Axoft dateert uit de tijd dat KPN besloot om ons type klant niet meer rechtstreeks te bedienen. KPN heeft ons op het spoor gezet van Axoft en dat bevalt uitstekend.”
Lees meer over deze referentiecase

zijbalk elementen

lead-gen-icon 6 eenvoudige tips,
van advies
tot beheer:

 

Download