Zorgsector

Slimme en betrouwbare IT en Telecomoplossingen voor de zorg
Maatschappelijke, medische, technische en politieke ontwikkelingen blijven de zorgsector uitdagen. In Nederland zien we verschuivingen van intra- naar extramuraal en van constante zorg naar grotere zelfredzaamheid. Deze transities én budgettaire begrenzingen dwingen de zorgsector om almaar slimmer, efficiënter en effectiever (samen) te werken.
De zorgoplossingen van Axoft zijn betrouwbaar en veilig en hebben een landelijk bereik.

Onze oplossingen voor zorginstellingen en de eerstelijnszorg
Specialisatie en het nieuwe werken spelen een steeds grotere rol. Zorgafdelingen worden kritisch bekeken, er ontstaan flexplekken en een nieuwe manier van werken. Binnen en tussen zorginstellingen moeten zorgprofessionals zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken. Met de inzet van slimme ICT-oplossingen zorgen wij dat uw geautoriseerde medewerkers altijd en overal toegang hebben tot (patiënt)gegevens.
Er is een groeiende wens om de rol van de eerstelijnsgezondheidszorg – de rechtstreeks toegankelijke hulp – te vergroten en meer gezondheidsproblemen al op dit niveau in de zorgketen aan te pakken. Axoft helpt zorgverleners om op een uniforme manier zorginhoudelijke informatie veilig te kunnen delen met collega’s, overige zorgpartijen en patiënten.


We hebben verschillende zorgoplossingen ontwikkeld, variërend van Werkplek voor de Zorg tot en met ZorgCloud, ZorgSlim Mobiliteit en KPN ÉÉN. Als gecertificeerd partner van KPN regelen wij voor u de beveiligde verbinding met het Landelijk Schakelpunt middels het erkend Goedbeheerd ZorgNetwerk (GZN).De zorg is continu in beweging en Axoft beweegt met u mee. ICT kan het verschil maken in de zorg, laat u informeren door onze zorgadviseurs.


zijbalk elementen

lead-gen-icon 6 eenvoudige tips,
van advies
tot beheer:

 

Download