Onze services

Een zorgvuldig samengesteld product- en dienstenportfolio
Als full service provider zorgen onze gemotiveerde professionals dat IT en Telecom altijd naadloos aansluiten op de veranderende klantwensen. Axoft combineert de alom gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, VMware, HP en Cisco met maximale service, snelheid en flexibiliteit. Een gedegen inventarisatie staat aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Het is het startpunt van Axoft Easy® en begint veelal met een complete scan.  
axoft-icons-services-consulting Consulting
Axoft is uw betrokken sparringpartner met een eigen servicedesk en een 24/7 bereikbaarheid. Onze ervaren projectmanagers, gecertificeerde engineers en consultants zijn verantwoordelijk voor de vlekkeloze uitvoering van implementatie- en migratietrajecten, zij staan u met raad en daad bij en trekken samen met u op.
axoft-icons-services-cloud-werkplek Cloud werkplek
Geen servers meer op kantoor, maar alle hardware ondergebracht in een van onze beveiligde datacenters. Vanuit uw locatie logt u in, zo heeft u overal toegang tot uw bedrijfsnetwerk en de bijbehorende applicaties en gegevens. U betaalt enkel voor het daadwerkelijke gebruik, bespaart op beheer en vergroot uw slagkracht.
axoft-icons-services-cloud-telefonie Cloud telefonie
Uw telefonieomgeving staat niet meer bij u op locatie, maar in een goed beveiligd datacenter. U neemt hosted voice van Axoft af als schaalbare dienst uit de cloud, zo bespaart u kosten en rekent u per maand alleen af voor wat u verbruikt. Naast ‘pay per use’ zijn er ook flatfee-mogelijkheden.
axoft-icons-services-hardware Hardware
Randapparatuur, routers en losse devices, onze supportengineers zijn bekend met alle producten die wij adviseren. Bij Axoft voeren we enkel gerenommeerde A-merken. Als merkonafhankelijke leverancier kunnen wij altijd de optimale productcombinatie aanbieden, the best of breed, exact passend bij uw behoefte.
axoft-icons-services-software

Software

Software beschermt, ondersteunt en versnelt uw business. Axoft werkt intensief samen met de belangrijkste softwareproducenten en per klantsituatie kiezen wij de meest ideale productmix. Onze engineers hebben kennis van alle pakketten die wij geselecteerd hebben. Zij zorgen voor een vlekkeloze implementatie en training on the job.

axoft-icons-services-infrastructuur Infrastructuur
Meer dan ooit draait het vandaag de dag om bereikbaarheid, bandbreedte en beveiliging van data die beschikbaar én beveiligd moet zijn. Als een van Nederlands grootste KPN Platina Excellence Partner kan Axoft u als geen ander adviseren over de voor uw organisatie meest geschikte dataverbinding(en).
axoft-icons-services-vaste-telefonie Vaste telefonie
Onze telecomexperts adviseren bedrijven op het gebied van vaste telefonie. Vaak lukt het om na het analyseren van de telefoonrekening een aanbieding uit te brengen die uw gebruiksmogelijkheden vergroot en de maandelijkse kosten verlaagt.
axoft-icons-services-mobiele-telefonie Mobiele telefonie
Eigentijdse telecomdiensten, afgestemd op de specifieke klantwensen. Graag gaan wij het gesprek aan om de behoefte van uw organisatie in kaart te brengen. Met deze informatie, plus de analyse van uw telefoonrekeningen, zijn wij in staat om een passend én concurrerend voorstel voor u uit te werken. Bovendien helpen wij u met devicemanagement en service- en garantieafhandeling.
axoft-icons-services-internet-of-things Internet of Things
De hedendaagse technologie maakt het mogelijk om zo goed als alles met het internet te verbinden. Axoft is de verbindende schakel die u helpt om smart apparatuur met elkaar te koppelen en kennis onderling te delen. Zo maakt u optimaal gebruik van al uw assets met alle voordelen van dien.
axoft-icons-services-managed-printing Managed Printing
Met Managed Printing biedt Axoft u maximaal printgemak. Middels een online klantenportaal heeft u inzage in afdrukvolumes, tonerverbruik en serviceafhandeling. Nooit meer nadenken over tonerbestellingen, wij geven u met deze allesomvattende printoplossing grip op afdrukapparatuur en -volumes waardoor tijd en kosten worden bespaard.
axoft-icons-services-security Security
Data moet overal en altijd beschikbaar zijn én beveiligd. Om u te wapenen tegen spam, virussen en alle andere veiligheidsrisico’s bent u bij Axoft aan het juiste adres. Firewalls om indringers buiten te houden, betrouwbare (online) back-upoplossingen, encryptie? Maak een afspraak met een van onze experts voor een verhelderende securityscan.

zijbalk elementen

lead-gen-icon 6 eenvoudige tips,
van advies
tot beheer:

 

Download