1. Eenvoudig instellen van belgroepen: Het is natuurlijk belangrijk dat uw klant zo snel mogelijk wordt geholpen. Hoe sneller dat is, hoe beter uw klanttevredenheid.  Het instellen van belgroepen kan hier bij helpen. Als bijvoorbeeld een klant een collega belt die dan even niet bereikbaar is, dan wordt de oproep doorgeschakeld naar een ander nummer binnen de afdeling. Op deze manier is er altijd iemand die de klant dan kan spreken.
  2. Samenvoegen van uw vaste en mobiele telefonie: Op deze manier bent u altijd bereikbaar op zowel de vaste als de mobiele telefoon, waardoor u niet snel een gesprek mist.
  3. Voicemail per e-mail: Via de telefooncentrale in de cloud kunt u voicemailberichten ontvangen in uw e-mailbox. Dit is erg overzichtelijk en u kunt ook direct terugbellen vanuit uw mailbox.
  4. Zien of uw collega’s bereikbaar zijn: Via presence information ziet u of de collega die de klant wil spreken bereikbaar is.  Zo kunt u in één opslag zien of de collega in gesprek is of in een meeting zit. Als de collega dan niet bereikbaar is dan kan je de collega bijvoorbeeld een chat- of e-mailbericht sturen.

Klik hier om meer te lezen over de voordelen en functies.