Axoft gaat verhuizen!

Axoft IT & Telecom gaat verhuizen! Op dit moment hebben wij een vestiging in Ridderkerk en Schiedam. Door de veranderende markt waarbij het IT & Telecom portfolio steeds verder integreert, zal Axoft zijn klanten nog beter kunnen gaan bedienen vanuit één locatie. Deze locatie is een geheel nieuw gerenoveerd pand in Braingate building, Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om het weekend van 29 april compleet over te gaan. Tijdens de verhuizing zullen de werkzaamheden gewoon voortgezet worden. Het kan eventueel voorkomen dat wij tijdens dit weekend iets slechter bereikbaar zijn.

De grote verandering die u zult merken is dat in mei een prachtig groot Axoft IT & Telecom naamsaanduiding op de Braingate building komt te hangen en dat de werkzaamheden voortaan niet vanuit Schiedam of Ridderkerk, maar vanuit Capelle aan den IJssel plaats zullen vinden.

Wij hopen u snel te ontmoeten op onze nieuwe locatie !

Mocht u benieuwd zijn hoe ons prachtige nieuwe pand er van binnen uit gaat zien, bekijk dan dit filmpje op YouTube.

2018-06-19T16:26:37+00:0019 mei, 2017|Axoft|

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.