Waterdicht en draadloos opladen voor iPhone

De nieuwe iPhone wordt waterdicht en kan draadloos worden opgeladen. Dit heeft Wistron bevestigd. Wistron is na Foxconn en Pegatron het kleinste bedrijf dat iPhones assembleert. CEO Robert Hwang gaf enkele details over de nieuwe modellen, die al in productie zijn genomen. De nieuwe features leiden tot veranderingen in assemblage en testen, maar niet tot grote veranderingen.

De komst van nieuwe iPhones in het najaar is een publiek geheim. Volgens analisten heeft Wistron een deel van de productie van een nieuw 5,5 inch model gekregen. Er komt waarschijnlijk ook een premium model met 4,7 inch scherm en licht gebogen randen.

Wistron verwacht in 2017 meer smartphones te produceren dan in 2016, maar noemt geen getallen. Door automatisering probeert het bedrijf de stijgende arbeidskosten in China
De arbeidskosten in China stijgen steeds verder, wat het bedrijf wil opvangen met automatisering. Verder verwacht het bedrijf dat de productie in India volgend jaar break-even draait. Wistron produceert in India voor enkele Chinese merken, maar ook voor Apple (iPhone SE en iPhone 6).

Bron: Telecompaper

2018-06-22T12:32:06+00:0021 juni, 2017|Trends|

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.