Waterdicht en draadloos opladen voor iPhone

Waterdicht en draadloos opladen voor iPhone

De nieuwe iPhone wordt waterdicht en kan draadloos worden opgeladen. Dit heeft Wistron bevestigd. Wistron is na Foxconn en Pegatron het kleinste bedrijf dat iPhones assembleert. CEO Robert Hwang gaf enkele details over de nieuwe modellen, die al in productie zijn genomen. De nieuwe features leiden tot veranderingen in assemblage en testen, maar niet tot grote veranderingen.  

De komst van nieuwe iPhones in het najaar is een publiek geheim. Volgens analisten heeft Wistron een deel van de productie van een nieuw 5,5 inch model gekregen. Er komt waarschijnlijk ook een premium model met 4,7 inch scherm en licht gebogen randen. 

Wistron verwacht in 2017 meer smartphones te produceren dan in 2016, maar noemt geen getallen. Door automatisering probeert het bedrijf de stijgende arbeidskosten in China 
De arbeidskosten in China stijgen steeds verder, wat het bedrijf wil opvangen met automatisering. Verder verwacht het bedrijf dat de productie in India volgend jaar break-even draait. Wistron produceert in India voor enkele Chinese merken, maar ook voor Apple (iPhone SE en iPhone 6).

Bron: Telecompaper  

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *