Whatsapp met ons

Axoft
Academy

Deze trainingen zijn voor een ieder die werkzaam is binnen de IT, Telecom of Security. Bent u een directeur, eigenaar, ICT manager, beheerder of verantwoordelijke voor IT en/of Telecom. Dan zijn de trainingen van de Axoft-academy waardevol!

Trainingen worden zowel klassikaal als online gegeven. Bekijk direct het gehele opleidingsaanbod.

Voortvarend vooruit

Al bijna 30 jaar helpen wij bedrijven beter te presteren door IT en Telecom goed te regelen. Axoft wordt al jarenlang dé IT en Telecomdienstverlener van Groot-Rotterdam genoemd, maar de regio die we bedienen is beduidend groter.

Bij Axoft zijn we gewend om grenzen op te zoeken en te verleggen. Daar zijn we mee gestart in 1994 en daar gaan we mee door. Dat is wat onze klanten mogen verwachten!

Met een frisse blik kijken wij vooruit en zoeken consequent naar nieuwe (technische) mogelijkheden en ‘proven technology’ om onze relaties op IT-gebied te voorzien van advies op maat. onze ICT oplossingen werken echter alleen als onze klanten daar ook goed mee kunnen werken. Daarom lanceerden we recent ons opleidingsaanbod. Heeft u vragen over de trainingen of een training in het bijzonder? Neem dan contact op middels onderstaande knop.

Over Axoft

Alles in handen voor uw IT en Telecom problemen!
Alles in handen voor uw IT en Telecom problemen!
Zo simpel kan ‘t zijn
Oplossingen Maak een afspraak

Wij zoeken talent!

Wij geven mensen graag de kans om te groeien. Dat doen we door te investeren in onze medewerkers en door stageplekken aan te bieden aan jong talent. Daarnaast vinden we het van groot belang om middels diverse businessclubs bij te dragen aan het goede doel. Wil jij werken bij ons veelzijdige bedrijf? Ontdek de vacatures!