KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Hardware bestellen

Het team van Axoft helpt u vooruit met toekomstvaste IT- en Telecomoplossingen. Hiermee wordt bedoeld dat wij u niet alleen adviseren en op zoek gaan naar de juiste IT en Telecomoplossingen voor uw bedrijf. Maar deze hardware ook aanleveren én installeren.

Een werkplek is namelijk niet compleet zonder o.a. een goedwerkende computer, (mobiele) telefoon, headset en uiteraard een snelle internetverbinding. Axoft verzorgt dit van A tot Z!

Nieuwe medewerker

Een nieuwe medewerker betekent vaak een nieuwe werkplek.

Bel of mail ons en wij regelen de rest!

Uw huidige hardware upgraden?

Ondanks dat apparatuur vandaag de dag lang mee gaat, is dit uiteraard ook afhankelijk van het gebruik. Bent u daarom toe aan een nieuwe vaste computer of beeldscherm? Extra opslag, een nieuwe laptop, (mobiele) telefoon, tablet, printer, headset, router, kabels en adapters, componenten of randapparatuur? Het is allemaal mogelijk via Axoft!

 Leasen via Axoft

Vroeger werden nieuwe (mobiele) telefoons, computers, laptops en printers gekocht, maar vandaag de dag is het steeds gebruikelijker om deze juist te leasen.

Het grote voordeel van leasen is dat u een vast bedrag, per medewerker, per maand betaalt. Daardoor weet u exact wat u per maand kwijt bent. Dit is niet het enige voordeel. Dankzij leasen werken uw medewerkers altijd via de beste devices met de nieuwste toepassingsmogelijkheden. Zodra het leasecontract namelijk afgelopen is en verlengd wordt, ontvangen alle medewerkers nieuwe computers, laptops, tablets, (mobiele) telefoons en zelfs printers.

Enkel de printer via Axoft leasen en de computers liever aankopen? Ook een combinatie is uiteraard mogelijk!

Maak online een afspraak
oplossingen

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Alle oplossingen
oplossingen

CTA TITEL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

CTA BUTTON