Whatsapp met ons

Hardware bestellen

Het team van Axoft helpt jou vooruit met toekomstvaste IT- en Telecomoplossingen. Hiermee wordt bedoeld dat wij je niet alleen adviseren en op zoek gaan naar de juiste IT en Telecomoplossingen voor jouw bedrijf. Maar deze hardware ook aanleveren én installeren.

Een werkplek is namelijk niet compleet zonder o.a. een goedwerkende computer, (mobiele) telefoon, headset en uiteraard een snelle internetverbinding. Axoft verzorgt dit van A tot Z!

Nieuwe medewerker

Een nieuwe medewerker betekent vaak een nieuwe werkplek.

Bel of mail ons en wij regelen de rest!

 

Je huidige hardware upgraden?

Ondanks dat apparatuur vandaag de dag lang mee gaat, is dit uiteraard ook afhankelijk van het gebruik. Ben je daarom toe aan een nieuwe vaste computer of beeldscherm? Extra opslag, een nieuwe laptop, (mobiele) telefoon, tablet, printer, headset, router, kabels en adapters, componenten of randapparatuur? Het is allemaal mogelijk via Axoft!

De voordelen van glasvezelinternet in het kort
Hier volgt nog meer informatie
Leasen via Axoft
Leasen via Axoft

Leasen via Axoft

Vroeger werden nieuwe (mobiele) telefoons, computers, laptops en printers gekocht, maar vandaag de dag is het steeds gebruikelijker om deze juist te leasen.

Het grote voordeel van leasen is dat je een vast bedrag per medewerker per maand betaalt. Daardoor weet je exact wat je per maand kwijt bent. Dit is niet het enige voordeel. Dankzij leasen werken je medewerkers altijd via de beste devices met de nieuwste toepassingsmogelijkheden. Zodra het leasecontract namelijk afgelopen is en verlengd wordt, ontvangen alle medewerkers nieuwe computers, laptops, tablets, (mobiele) telefoons en zelfs printers.

Enkel de printer via Axoft leasen en de computers liever aankopen? Ook een combinatie is uiteraard mogelijk!

Waarom Hardware bestellen via Axoft?

Hier volgt nog meer informatie

Hier volgt nog meer informatie

Onze partners