Axoft EASY Cloud Telefonie

Met cloud telefonie staat uw telefonieomgeving niet meer bij u op locatie, maar in een goed beveiligd datacenter. Axoft combineert al jarenlang telefonie en IT, en is dan ook uw ideale partner wanneer u gebruik wilt maken van telefonie via de cloud. Deze manier van telefonie bespaart niet alleen kosten, het maakt flexwerken en thuiswerken een stuk gemakkelijker.

U heeft geen verplichting op kantoor te zitten, vanwege een vaste telefoonlijn waarop u bereikbaar moet zijn. Telefoneren kan gemakkelijk via uw laptop, smartphone, of desktop computer. U kunt bellen via de cloud waar en wanneer u wilt.

Cloud Telefonie met Axoft Hosted Voice

Wanneer u kiest voor deze oplossing bij Axoft, neemt u hosted voice van ons af als een schaalbare dienst uit de cloud. Dit betekent dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Door middel van dit maandelijks abonnement bespaart u kosten, en daarnaast heeft u niet de vaste investering die u nodig heeft bij vaste telefonie. Naast deze zogeheten ‘pay per use’ methode zijn er ook flatfee mogelijkheden.

Telefonie via de cloud wint aan populariteit, en is gemakkelijk te installeren in uw bedrijf. Of u nu 2 werknemers heeft of 200, cloud telefonie is een efficiënte, flexibele en voordelige manier van communicatie. Axoft is een betrouwbare partner wanneer u uw bedrijf wilt laten kennismaken met bellen via de cloud. Wij zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt, en staan bekend om onze uitstekende service en onderhoud. Enkele voordelen van oplossing is:

Het is goedkoper, en in sommige gevallen zelfs gratis;

behoud van eigen telefoonnummers én telefoontoestellen;

losse telefoonabonnementen zijn niet meer nodig;

eenvoud en gemak: internet en telefonie bij 1 aanbieder.

Meer weten over Cloud Telefonie?

cloud werkplek

Ervaar de persoonlijke aanpak van een kennispartner die samen met u optrekt

maak een afspraak

Keuzevrijheid in zakelijke telefonie

Kiezen voor hosted of cloud telefonie betekent ook kiezen voor vrijheid. Want een vaste telefoon op een bureau is niet meer mogelijk. Medewerkers kunnen dankzij een vast-mobielintegratie ook bellen met de zakelijke smartphone. Of u belt met een headset via de computer, dan heeft u zelfs geen (mobiele) telefoon meer nodig.

cloud telefonie

Redenen om over te stappen naar Cloud Telefonie

Betalen per gebruiker per maand
Bij oude telefoonlijnen is er vaak sprake van overcapaciteit wat betreft het aantal lijnen. De kosten van  cloud telefonie worden de kosten per maand, per gebruiker in rekening gebracht. Op deze manier worden de kosten voorspelbaar.

Het schaalt mee met de organisatie
U kunt de capaciteit eenvoudig op- en afschalen. Afhankelijk van het belvolume kan dit een enorme kostenbesparing opleveren. Zo zorgen we ervoor dat u nooit betaalt voor iets wat u niet gebruikt.

Altijd veilig en up-to-date
Met deze oplossing draagt Axoft de zorg voor de updates en beveiligen van de cloud omgeving. Dit hebben we inbegrepen in de maandelijkse kosten.

Overal en altijd bereikbaar
Een telefooncentrale in de cloud draait altijd in 2 of 3 datacenters. Valt er een telefooncentrale uit? Dan neemt de andere heet over.

Met de ‘pay per use’ methode bespaart u in 90% van de gevallen

Kies voor cloud telefonie met Axoft EASY

Cloud telefonie

Met cloudtelefonie belt u via het internet in plaats van via de vaste telefoonlijn. Daarnaast is er ook geen fysieke telefooncentrale meer, deze bevindt zicht namelijk in de cloud. Cloudtelefonie is beschikbaar voor de mobiele telefoons, laptops en tablet als voor pc.

  1. Eenvoudig instellen van belgroepen: Het is natuurlijk belangrijk dat uw klant zo snel mogelijk wordt geholpen. Hoe sneller dat is, hoe beter uw klanttevredenheid.  Het instellen van belgroepen kan hier bij helpen. Als bijvoorbeeld een klant een collega belt die dan even niet bereikbaar is, dan wordt de oproep doorgeschakeld naar een ander nummer binnen de afdeling. Op deze manier is er altijd iemand die de klant dan kan spreken.
  2. Samenvoegen van uw vaste en mobiele telefonie: Op deze manier bent u altijd bereikbaar op zowel de vaste als de mobiele telefoon, waardoor u niet snel een gesprek mist.
  3. Voicemail per e-mail: Via de telefooncentrale in de cloud kunt u voicemailberichten ontvangen in uw e-mailbox. Dit is erg overzichtelijk en u kunt ook direct terugbellen vanuit uw mailbox.
  4. Zien of uw collega’s bereikbaar zijn: Via presence information ziet u of de collega die de klant wil spreken bereikbaar is.  Zo kunt u in één opslag zien of de collega in gesprek is of in een meeting zit. Als de collega dan niet bereikbaar is dan kan je de collega bijvoorbeeld een chat- of e-mailbericht sturen.

Klik hier om meer te lezen over de voordelen en functies.

Met cloud telefonie of VoIP bent u altijd en overal bereikbaar. Op uw flexplek, thuis, onderweg of gewoon op uw vaste werkplek. Zolang u Wi-Fi of een 4G verbinding hebt, worden alle oproepen doorgeschakeld. Zelfs wanneer het internet op kantoor het begeeft, blijft u bereikbaar.

Cloud Telefonie werkt niet veel anders dan vaste telefonie. Het verschil is dat uw telefooncentrale niet bij u op locatie staat. Bij Axoft staat uw telefooncentrale op een server in een beveiligd datacenter in Nederland. Het bellen verloopt niet meer via een ISDN-lijn, maar via het internet. Dus overal waar u internet hebt, kunt u bereikbaar zijn op uw vaste nummer.