Whatsapp met ons

Vraag Ricardo alles over Cloud Telefonie
Vraag Ricardo alles over Cloud Telefonie
Bel Ricardo Maak een afspraak

Axoft EASY Cloud Telefonie
Onze oplossingen

Met Cloud telefonie staat jouw telefonieomgeving niet meer bij jou op locatie, maar in een goed beveiligd datacenter. Deze manier van telefonie bespaart niet alleen kosten, het maakt flexwerken en thuiswerken een stuk gemakkelijker. Je hebt geen verplichting op kantoor te zitten, vanwege een vaste telefoonlijn waarop je bereikbaar moet zijn. Telefoneren kan gemakkelijk via jouw laptop, smartphone, of desktop computer, waar en wanneer je wilt.

Axoft Cloud Telefonie

Flexwerken en thuiswerken is helemaal van deze tijd. Dat gaat een stuk makkelijker met Axoft EASY Cloud Telefonie waarbij de telefonieomgeving niet meer op kantoor maar in een goed beveiligd datacenter staat. Daar heb je dus geen omkijken meer naar en je hoeft ook niet langer om de zoveel tijd te investeren in dure apparatuur, want alles is voor je geregeld.

Axoft combineert al jarenlang IT en telefonie. Met Axoft EASY Cloud Telefonie ligt de wereld aan je voeten. Het is wellicht even wennen, maar wij maken dat je kunt bellen via je laptop, smartphone of desktop, waar en wanneer je maar wilt en dus ook gewoon op kantoor.

Telefonie via de Cloud wint aan populariteit en is gemakkelijk te installeren in uw bedrijf. Of je nu 10 werknemers hebt of 2000, Cloud telefonie is een efficiënte, flexibele en voordelige manier van communicatie.

Axoft is een betrouwbare partner wanneer je jouw bedrijf wilt laten kennismaken met bellen via de Cloud. Wij zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt en staan bekend om onze uitstekende service en onderhoud.

 

Enkele voordelen van de oplossing zijn:
Het is vaak goedkoper
Behoud van eigen telefoonnummers én telefoontoestellen
Losse telefoonabonnementen zijn niet meer nodig
Eenvoud en gemak: internet en telefonie bij 1 aanbieder
Keuzevrijheid in zakelijke telefonie
Keuzevrijheid in zakelijke telefonie

Keuzevrijheid in zakelijke telefonie

Kiezen voor hosted of Cloud telefonie betekent ook kiezen voor vrijheid, want een vaste telefoon op een bureau is niet meer mogelijk. Medewerkers kunnen dankzij een vast-mobielintegratie ook bellen met de zakelijke smartphone. Of u belt met een headset via de computer, dan heeft u zelfs geen (mobiele) telefoon meer nodig.

Redenen om over te stappen naar Cloud Telefonie

Betalen per gebruiker per maand

Bij oude telefoonlijnen is er vaak sprake van overcapaciteit wat betreft het aantal lijnen. De kosten van cloud telefonie worden de kosten per maand, per gebruiker in rekening gebracht. Op deze manier worden de kosten voorspelbaar.

Het schaalt mee met de organisatie

U kunt de capaciteit eenvoudig op- en afschalen. Afhankelijk van het belvolume kan dit een enorme kostenbesparing opleveren. Zo zorgen we ervoor dat u nooit betaalt voor iets wat u niet gebruikt.

Altijd veilig en up-to-date

Met deze oplossing draagt Axoft de zorg voor de updates en beveiligen van de cloud omgeving. Dit hebben we inbegrepen in de maandelijkse kosten.

Overal en altijd bereikbaar

Een telefooncentrale in de cloud draait altijd in 2 of 3 datacenters. Valt er een telefooncentrale uit? Dan neemt de andere heet over.

Onze partners