Whatsapp met ons

Software

Jouw werkplek is niet compleet zonder een juiste infrastructuur, architectuur, hardware, maar ook zeker niet zonder software. Want je kunt pas goed aan de slag als de benodigde software ook daadwerkelijk op jouw hardware geïnstalleerd is.

Vast bedrag, per medewerker, per maand

Om de juiste software voor jouw devices te adviseren, gaan de consultants van Axoft graag met je in gesprek. Zij zorgen ervoor dat de benodigde standaard kantoortoepassingen op jouw devices geïnstalleerd zullen worden. Deze licenties worden voor je ingekocht en vervolgens geïnstalleerd. Het voordeel hiervan is dat je een vast bedrag, per medewerker, per maand betaalt!

Enkele voordelen van de oplossing zijn:
Hier volgt nog meer informatie
Security
Security

Security

Onder de software op licentiebasis die Axoft aanbiedt, moet je niet alleen maar denken aan Office 365, Adobe, Fysio of CycleSoftware, maar ook aan two factor authentification. Dit is software dat op de hardware geïnstalleerd wordt om het netwerk van jouw organisatie extra te beveiligen. Dit houdt in dat er met een token of via de mobiele telefoon een extra controle slag plaats zal vinden, voordat er ingelogd kon worden in de systemen.

Waarom kiezen voor Software?

Hier volgt nog meer informatie

Hier volgt nog meer informatie

Onze partners