Whatsapp met ons

Vraag Joachim alles over Security
Vraag Joachim alles over Security
Bel Joachim Maak een afspraak

Axoft EASY Security

Het beveiligen van data wordt steeds belangrijker, zeker nu veel mensen vanuit huis werken. Dagelijks zien we voorbeelden hoe het mis kan gaan. Daarom adviseren wij Axoft EASY Security. Hiermee kun je je weren tegen ongewenste indringers.

Wanneer je kiest voor Axoft EASY Security wordt er een geïntegreerde aanpak opgesteld. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat mensen, processen en technologie op het gewenste niveau beveiligd zijn. Zo kunnen jij en jouw medewerkers op een veilige manier communiceren met de hele wereld.

Over Axoft EASY Security

Het goed beveiligen van (bedrijfs)data is cruciaal., het gaat immers om de continuiteit van je bedrijf. Zeker nu meer en meer mensen vanuit huis werken en data dus niet meer per definitie op slechts één centrale plek wordt bewerkt en opgeslagen, wordt het beveiligen van die (verspreide) data steeds belangrijker.

Dagelijks kun je zien hoe het mis kan gaan en het gaat nog veel vaker mis dan we horen en lezen. Het is geen positieve pers die je haalt en dus wordt er, om imagoschade te voorkomen, niet altijd ruchtbaarheid aan gegeven. Met slechte pers valt eventueel nog wel te leven, maar de gevolgen voor getroffen bedrijven zijn soms zo ernstig dat het zelfs regelmatig tot faillisementen leidt. Met Axoft EASY Security kun je je weren tegen ongewenste indringers en alle vormen van cybercriminaliteit.

Veilig (door)werken met Axoft EASY Security

Wanneer je kiest voor Axoft EASY Security zorgen we ervoor dat mensen, processen en technology op het gewenste niveau beveiligd zijn. Middels deze geintegreerde aanpak kan iedereen binnen de organisatie op een veilige manier communiceren met de hele wereld.

Mensen, processen en technology

Axoft EASY Security zorgt voor bewustwoording. Medewerkers op alle niveaus worden door ons getraind om mogelijke problemen en dreigingen te signialeren. Doordat je er snel(ler) bij bent, kun je de negatieve gevolgen beperken of zelfs geheel voorkomen.

Axoft Easy Security wordt gebasseerd op een duidelijk en strikt na te leven beveiligingsbeleid dat we in samenspraak opstellen. Het is belangrijkdat alle medewerkers hiervan op de hoogte zijn en blijven. Daarop wordt gecontroleerd en er wordt regelmatig kennis gedeeld zodat het blijft leven bij iedereen.

Fortinet is een betrouwbare technologiepartner

Voor wat betreft de toe te passen technologie maken we onderscheidt tussen centrale beveiliging (centrale gatewaybeveiliging), beveiliging van apparaten (endpoint beveiliging) en beveiligingsmonitoring. Al het netwerkverkeer wordt beveiligd met een Virtual Private Network (VPN).

Het netwerk is beveiligd met firewalls van Fortinet, de zogeheten Fortigates. Fortigate beschermt het netwerk, webverkeer en applicaties. Laptops, pc’s en tin-clients worden beschermd met Endpoint Detection and Response-software. Het beveiligingsniveau kan verder worden verhoogd met pro-actieve beveiligingsmonitoring. Met beveiligingsmonitoring wordt continu netwerkverkeer gemeten en wordt verdacht verkeer snel gedetecteerd. Bijvoorbeeld als er meerdere inlogpogingen op dezelfde locatie plaatsvinden.

Axoft EASY Security biedt drie beveiligingsniveaus namelijk, basis, standaard en uitgebreid:
Basis beveiligingsniveau
Standaard beveiligingsniveau
Uitgebreide beveiligingsniveau
Axoft EASY Security niveaus
Axoft EASY Security niveaus

Axoft EASY Security niveaus

Het beschermd tegen de meest voorkomende bedreigingen. Het beveiligingsbeleid wordt vervolgens toegevoegd. Hiervoor volgen medewerkers een basisopleiding om bewust te worden van eventuele bedreigingen. Op deze manier kunnen zij in de toekomst op een veilige manier werken.

 

Waarom kiezen voor Axoft EASY Security?

Keuze beveilingsniveau

Axoft EASY Security heeft 3 niveaus waar u uit kan kiezen. Wij adviseren welk niveau het best bij uw behoeftes en bedrijf past.

Uw data blijft in Nederland

Uw gegevens worden gehost bij Nederlandse datacenters. Wel zo betrouwbaar!

Support

Met onze deskundige en hulpvaardige support staan we altijd voor u klaar!

Eenvoudig beheer

Axoft en Fortinet combineren hun krachten en bieden u een krachtige, geïntegreerde end-to-end beveiligingsoplossing welke u eenvoudig (EASY) beheert.

Onze partners