Axoft EASY Security  

Het beveiligen van data wordt steeds belangrijkers, zeker nu veel mensen vanuit huis werken. Dagelijks zien we voorbeelden hoe het mis kan gaan. Daarom adviseren wij Axoft EASY Security. Hiermee kunt u zich weren tegen ongewenste indringers.

Wanneer u kiest voor Axoft EASY Security wordt er een geïntegreerde aanpak opgesteld. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat mensen, processen en technologie op het gewenste niveau beveiligd zijn. Zo kunnen u en uw medewerkers op een veilige manier communiceren met de hele wereld.

Mensen

Door Axoft EASY Security wordt het management en de medewerkers bewust gemaakt van mogelijke dreigingen. Cybercriminaliteit heeft vaak negatieve gevolgen op de onderneming. Daarom worden medewerkers getraind om het probleem zoveel mogelijk te signaleren. Bij een dreiging, wordt deze door de training sneller herkend en worden de negatieve gevolgen beperkt.

Processen

Axoft EASY Security heeft een duidelijk beveiligingsbeleid en het is belangrijk dat alle medewerkers hiervan op de hoogte zijn. Hiervoor wordt er regelmatig gecontroleerd of de medewerkers het beleid naleven. Daarnaast wordt er ook een beveiligingsbijlage ontwikkeld die aan bestaande contracten met klanten en leveranciers wordt toegevoegd.

Technologie

Betreft technologie maken we onderscheid tussen centrale beveiliging (centrale gatewaybeveiliging), beveiliging van apparaten (endpoint beveiliging) en beveiligingsmonitoring. Al het (interne) netwerkverkeer wordt beveiligd met een Virtual Private Network (VPN).

Het netwerk is beveiligd met firewalls van Fortinet, de zogeheten Fortigates. Fortigate beschermt het netwerk, webverkeer en applicaties. Laptops, pc’s en tin-clients worden beschermd met Endpoint Detection and Response-software. Het beveiligingsniveau kan verder worden verhoogd met pro-actieve beveiligingsmonitoring. Met beveiligingsmonitoring wordt continu netwerkverkeer gemeten en wordt verdacht verkeer snel gedetecteerd. Bijvoorbeeld als er meerdere inlogpogingen op dezelfde locatie plaatsvinden.

Uw ICT omgeving beter beveiligen?

Security

Ervaar de persoonlijke aanpak van een kennispartner die samen met u optrekt

maak een afspraak

Axoft EASY Security niveaus

Axoft EASY Security biedt drie beveiligingsniveaus namelijk, basis, standaard en uitgebreid:

  1. Het basis beveiligingsniveau wordt momenteel uitgerold als onderdeel van de nieuwe Telecom en IT omgeving bij Axoft. Het beschermd tegen de meest voorkomende bedreigingen. Het beveiligingsbeleid wordt vervolgens toegevoegd. Hiervoor volgen medewerkers een basisopleiding om bewust te worden van eventuele bedreigingen. Op deze manier kunnen zij in de toekomst op een veilige manier werken.
  2. Met het standaard beveiligingsniveau is het hele netwerk en alle apparaten beschermd tegen huidige en toekomstige dreigingen. Ook verdacht netwerkverkeer wordt continu gemonitord en indien nodig worden er maatregelen voorgesteld. Het beveiligingsbeleid is voor iedereen duidelijk en de naleving hiervan wordt gecontroleerd. Hierdoor zijn medewerkers zich constant bewust van de risico’s! Bij een dreiging weten ze hoe ze moeten handelen. Axoft Easy Security is een voorbeeld op het gebied van online veiligheid.
  3. De uitgebreide variant zijn de beveiligingsmaatregelen volledig gericht op een specifieke situatie van Axoft Gateway-beleid en use cases (monitoring). Deze variant is speciaal ontworpen voor bedrijven en instellingen met vitale functies. Voor deze bedrijven is een uitgebreid beveiligingsniveau een vereiste.
Security

Waarom kiezen voor Axoft EASY Security?

Keuze beveilingsniveau
Axoft EASY Security heeft 3 niveaus waar u uit kan kiezen. Wij adviseren welk niveau het best bij uw behoeftes en bedrijf past.

Uw data blijft in Nederland
Uw gegevens worden gehost bij Nederlandse datacenters. Wel zo betrouwbaar!

Support
Met onze deskundige en hulpvaardige support staan we altijd voor u klaar!

Eenvoudig beheer
Axoft en Fortinet combineren hun krachten en bieden u een krachtige, geïntegreerde end-to-end beveiligingsoplossing welke u eenvoudig (EASY) beheert.

Aan de slag met Axoft EASY Security?

Beveilig uw ICT omgeving