Download

Whitepaper – De 10 voordelen van Axoft EASY MDM Pro

Mobile Device Management (MDM) is het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een organisatie in omloop zijn. Het beheer van de instellingen, gebruikersrechten en beveiligingsbeleid gebeurt allemaal vanaf één centraal punt. En of u nu een klein bedrijf of een groeiend concern heeft, Axoft EASY MDM Pro voorziet niet alleen in de huidige behoeften, maar schaalt ook eenvoudig mee. Wilt u meer weten over de voordelen van MDM of Axoft MDM EASY Pro? Dan is dit whitepaper voor u!

Download
Whitepaper Axoft Easy Mobile Device Management

Download

Whitepaper | Mobile device management & AVG

De AVG heeft grote gevolgen voor bedrijven die bedrijfs- en persoonsgegevens beheren en verwerken. Elke organisatie binnen de EU die met gevoelige informatie werkt valt hieronder. Denk hierbij aan organisaties die bijvoorbeeld werken met klant- en transactiegegevens. In dit whitepaper  gaan we dieper in op hoe Mobile Device Management u helpt om AVG-proof te worden.

Download
Whitepaper Mobile Device Management & AVG

Download

Whitepaper – Mobile device management – Bring your own Device

Waar kantoren vroeger nog vol stonden met vaste pc’s, zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden omtrent het gebruik van devices. Zo nemen medewerkers tegenwoordig steeds vaker hun devices van thuis mee. Dat noemen wij BYOD: Bring Your Own Device. In dit whitepaper behandelen we onder andere hoe een privé telefoon veilig toegang kan krijgen tot zakelijke e-mail tot hoe u het regelt dat een ex-medewerker geen toegang meer blijft houden tot bedrijfsgegevens na uitdiensttreding.

Download

Download

Whitepaper – Mobile device management – Wat levert het op?

Heeft u de voorgaande whitepapers uit deze serie reeds gelezen? Dan weet u wat de voordelen zijn van het werken met Axoft EASY MDM Pro, hoe Mobile Device Management u helpt om AVG-proof te worden én hoe u veilig kunt werken met allerlei verschillende devices. Dit whitepaper gaat uitgebreid in op wat het u nog meer oplevert. Bijvoorbeeld hoe Mobile Device Management uw organisatie kan helpen in kostenbesparingen, bedrijfsprocessen efficiënter maakt en productiviteit verhoogt. Benieuwd naar wat het u kan brengen? Download dan direct!

Download

Download

Whitepaper – Mobile device management – Stappenplan implementatieproces

U bent overtuigd: Mobile Device Management helpt om eenvoudig mobiele devices te beheren, monitoren en beveiligen. Maar die overstap, brengt dat niet veel gedoe met zich mee? Hoelang duurt de implementatie en zijn er kosten aan verbonden? Weten hoe Axoft uw organisatie begeleidt bij het succesvol uitrollen van Mobile Device Management? Download en lees dan het volledige stappenplan in dit whitepaper.

Download

Download

Whitepaper – Mobile device management – Werkprofielen

Een toestel met MDM-oplossing beschikt over functionaliteiten, restricties en applicaties. Hoe deze beheerd kunnen worden hangt af van het type werkprofiel dat wordt gehanteerd. Wanneer u gebruikers gaat uitrollen, dan is het belangrijk om over een aantal zaken goed na te denken. Bijvoorbeeld de mate van beheersbaarheid en controle die gewenst is over een toestel. Hoe mogen – of zelfs moeten – deze gebruikt worden? En gaat het om privétoestellen waar bedrijfsgegevens overheen gaan lopen? Of betreft het zakelijke toestellen die een gebruiker ook voor privédoeleinden gebruikt? Leer meer over het uitrollen en beheren van BYOD, COPE, COBO en COSUwerkprofielen.

Download

Download

Whitepaper – Algemeen Axoft

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Download

Whitepaper – Axoft EASY Service & Control Telecom

Hoe blijf je als bedrijf tegenwoordig goed telefonisch bereikbaar? Ontwikkelingen op het gebied van telefonie gaan razendsnel en de opties nemen alleen maar toe. Telecom is in beweging, maar als ondernemer wil je geen dagtaak hebben aan het bijhouden van al deze ontwikkelingen. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Download

Whitepaper – 6 tips: van advies tot beheer

Doordat we ons serieus verdiepen in de klantsituatie lukt het ons om schaalbare, toekomstvaste IT-oplossingen te implementeren en te onderhouden. Een gedegen inventarisatie staat bij Axoft aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Profiteer van actuele, concrete tips van onze specialisten waar u uw voordeel mee kunt doen. Alles in één helder overzicht. Download nu:

Download