Whatsapp met ons

Vraag Ricardo alles over Mobile Device Management
Vraag Ricardo alles over Mobile Device Management
Bel Ricardo Maak een afspraak

Axoft EASY Mobile Device Management
Zo simpel kan 't zijn

Axoft EASY Mobile Device Management

Als je Mobile Device Management (MDM) – het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een organisatie in omloop zijn – goed organiseert dan geeft het je grip op alle tablets, smartphones etc. Dat is nodig om de veiligheid van je zakelijke data te garanderen.

Met de overstap naar het werken in de Cloud zagen de meeste ICT-beheerders wel de noodzaak om de beveiligingsstandaard van PC’s en laptopss te verhogen, maar mobiele apparaten worden (te) vaak nog vergeten. Om ook hiervoor een optimale beveiliging te garanderen bieden wij de Axoft EASY MDM oplossing. Het totale beheer van de instellingen, gebruikersrechten etc. Alles vanaf één centraal punt, ongeacht het type mobiel apparaat, netwerk of provider. Wij maken MDM voor je beheersbaar.

Zo simpel kan ’t zijn.

Mobile Device Management is cruciaal 

Maak mobiel werken veilig. Vanuit de Axoft EASY MDM Pro beheersomgeving kun je de totale mix aan smartphones, tablets, laptops en desktops beheren én beveiligen vanuit één centraal systeem. De software heeft een gemakkelijke gebruikersinterface en geeft de ICT-manager alle tools om te sturen.

Handmatig nieuwe toestellen configureren is verleden tijd, Met Axoft EASY MDM kun je eenvoudig op afstand nieuwe apps aanbieden, software uitrollen en beheren. Zo werkt iedere werknemer op willekeurig welk device met precies die systemen en veilige apps die door de organisatie zijn gedefinieerd en goedgekeurd.

Axoft implementeert MDM met een helder stappenplan, inventariseert wensen van de organisatie, richt de beheeromgeving in én draait een uitgebreide pilot. Is de pilot succesvol afgerond? Dan plannen we samen de definitieve uitrol.

Eenvoudig integreerbaar met andere ICT-oplossingen

Mobile Device Management is onderdeel van de Axoft EASY toolkit. Axoft EASY is een verzameling van slimme ICT-oplossingen zoals VPN, AntiVirus/AntiMalware en Mailsecurity. Axoft EASY MDM integreert naadloos met deze (en meer) oplossingen om ambitieuze organisaties te voorzien van sterk beveiligde werkomgevingen. MDM is ook te koppelen aan de Axoft EASY Cloud Werkplek, een platform dat medewerkers een altijd actuele, veilige en beschikbare werkplek biedt.

Enkele voordelen van de oplossing zijn:
Zakelijke documenten veilig bekijken, bewerken en opslaan
Op afstand aangeven welke websites dan al niet te bezoeken zijn (‘black and white lisiting’)
Op ieder willekeurig mobiel apparaat een wachtwoord afdwingen en hier beleidsinstellingen aan meegeven
Gebruik maken van veilige verbindingen via een zakelijke VPN (Virtual Private Network)
E-mails worden veilig geopend, bewerkt en bewaard
Eenvoudig integreerbaar met andere ICT oplossingen
Eenvoudig integreerbaar met andere ICT oplossingen

Eenvoudig integreerbaar met andere ICT oplossingen

Wat voor devices er ook gebruikt worden, met MDM heb je er grip op

Axoft EASY MDM behelst het totale beheer van de instellingen, gebruikersrechten etc. Alles vanuit één centraal punt, ongeacht het type mobiel apparaat, netwerk of provider. Zo kan iedereen werken met de tools die hem of haar het beste passen en kun je mensen maximale keuzevrijheid geven, omdat het past binnen de opgestelde kaders van het beveiligingsbeleid.

Redenen om over te stappen naar Mobile Device Management

Eenvoudige user experience voor medewerkers

Medewerkers kunnen met een paar klikken op de knop bedrijfsapps downloaden in je eigen ‘Corporate App Store’.

Eenvoudig updaten voor IT Managers

OS updates zijn in één keer in te regelen. Zo worden alle devices in de gehele organisatie gelijktijdig geüpdate.

Geen moeilijke wachtwoorden voor medewerkers

Medewerkers hoeven geen moeilijke wachtwoorden meer te onthouden per applicatie. Met een paar klikken hebben ze toegang. MDM maakt mobiel werken veilig, zonder dat het afdoet aan snelheid van werken.

Transparant implementatieproces voor IT Managers

Axoft implementeert MDM met een helder stappenplan, inventariseert wensen van de organisatie, richt de beheeromgeving in én draait een uitgebreide pilot. Is de pilot succesvol afgerond? Dan plannen we samen de definitieve uitrol.

Persoonlijke en zakelijk data scheiden voor mederwerkers

Een heldere scheiding tussen persoonlijke data en zakelijk apps zorgt ervoor dat persoonlijk data, persoonlijk blijft.

Bring Your Own Device (BYOD) voor IT Managers

Met een MDM-oplossing kun je de zakelijke data op privétoestellen van medewerkers eenvoudig beheren en beveiligen. Wel zo handig, bijvoorbeeld bij uitdiensttreding van medewerkers.

Onze partners