Whatsapp met ons

Deze tijd vraagt om
efficiëntie en flexibiliteit

En dus om betere oplossingen!

Overal veilig kunnen werken

Deze tijd vraagt om efficiëntie en flexibiliteit. Deze tijd vraagt om betere oplossingen.

Doordat we ons serieus verdiepen in de klantsituatie lukt het ons om schaalbare, toekomstvaste IT-oplossingen te implementeren en te onderhouden. Een gedegen inventarisatie staat bij Axoft aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Het is het vertrekpunt van het cyclische Axoft EASY® en begint in de regel met een complete scan.

IT en Telecom schuiven naar elkaar toe

IT en Telecom schuiven naar elkaar toe? IT en Telecom zijn wat ons betreft altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Vanaf de start in 1994 integreren de specialisten van Axoft beide werelden zoveel als mogelijk, het levert onze relaties aanzienlijke beheers- en kostenvoordelen op én ongekend gebruiksgemak.

Why (Missie)​

Bij Axoft zijn wij ervan overtuigd dat iedere organisatie in de kern een IT-organisatie is en dat automatisering het hart van de organisatie is of moet zijn. Wij vinden dat dit hart optimaal moet werken omdat het de basis is van het succes en de toekomst van elke organisatie.​

How (Visie)​

Axoft onderhoudt dit hart door de meest hoogwaardige oplossingen beschikbaar te maken voor elke organisatie en passend bij elk budget. Met superieure én persoonlijke dienstverlening maken wij de wereld van IT en telecom voor elke ondernemer minder complex. (of ‘eenvoudiger’)​

What​

Axoft levert en beheert IT- en telecomdiensten met de nadruk op veiligheid en betrouwbaarheid. Dat doen we sinds 1994 vanuit onze vestiging in Rotterdam voor meer dan 2.000 klanten, van 10 medewerkers en 1 vestiging tot 2.000 medewerkers met tientallen locaties. Onze kennis en kunde blijkt uit de tevredenheid van onze klanten en de samenwerkingen met onze partners. Axoft is KPN strategisch partner en Microsoft Gold partner. Axoft is ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd.

Alles in handen voor uw IT en Telecom problemen!
Alles in handen voor uw IT en Telecom problemen!
Zo simpel kan ‘t zijn
Oplossingen Contact
Schuift u binnenkort aan op ons kantoor?

Schuift u binnenkort aan op ons kantoor?

Wij hebben enthousiaste medewerkers die u kunnen ontvangen. Samen met u kijken we naar geschikte IT & Telecom oplossingen in uw situatie. Wilt u langskomen bij Axoft of spreken we af bij u op kantoor? Maak online een afspraak.

Dáárom kiest u voor Axoft

Maximaal profiteren

Als full service dienstverlener op het gebied van IT en Telecom laten we onze relaties maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. De ontwikkelingen gaan snel, maar u hoeft zeker niet altijd klakkeloos te volgen.

Helder inzicht

Wij verschaffen u helder inzicht en houden rekening met de reeds door u gedane investeringen. Daar bouwen wij op voort. Axoft combineert gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, HP en Cisco met persoonlijke service, snelheid en flexibiliteit.

Gerenommeerde merken

Onze multidisciplinaire specialisten spreken uw taal en staan met raad en daad voor u klaar. Betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar.

Spreken uw taal

Onze mensen maken dat IT voor u werkt, onze mensen maken het verschil.

Wij zoeken talent!

Wij geven mensen graag de kans om te groeien. Dat doen we door te investeren in onze medewerkers en door stageplekken aan te bieden aan jong talent. Daarnaast vinden we het van groot belang om middels diverse businessclubs bij te dragen aan het goede doel. Wil jij werken bij ons veelzijdige bedrijf? Ontdek de vacatures!