Overal veilig kunnen werken

Deze tijd vraagt om efficiëntie en flexibiliteit. Deze tijd vraagt om betere oplossingen.

Doordat we ons serieus verdiepen in de klantsituatie lukt het ons om schaalbare, toekomstvaste IT-oplossingen te implementeren en te onderhouden. Een gedegen inventarisatie staat bij Axoft aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Het is het vertrekpunt van het cyclische Axoft EASY® en begint in de regel met een complete scan.

IT en Telecom schuiven naar elkaar toe

IT en Telecom schuiven naar elkaar toe? IT en Telecom zijn wat ons betreft altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Vanaf de start in 1994 integreren de specialisten van Axoft beide werelden zoveel als mogelijk, het levert onze relaties aanzienlijke beheers- en kostenvoordelen op én ongekend gebruiksgemak.

Security

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Oplossingen bekijken

Schuift u binnenkort aan op ons kantoor?

Wij hebben enthousiaste medewerkers die u kunnen ontvangen. Samen met u kijken we naar geschikte IT & Telecom oplossingen in uw situatie. Wilt u langskomen bij Axoft in Capelle aan den IJssel of spreken we af bij u op kantoor? Maak online een afspraak.

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Wij creëren werkomgevingen die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.
Zo kunt u nog beter zaken doen. 

0
Vaste klanten
0
Werkplekken in beheer
0
Behulpzame medewerkers

Dáárom kiest u voor Axoft

  • Als full service dienstverlener op het gebied van IT en Telecom laten we onze relaties maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. De ontwikkelingen gaan snel, maar u hoeft zeker niet altijd klakkeloos te volgen.
  • Wij verschaffen u helder inzicht en houden rekening met de reeds door u gedane investeringen. Daar bouwen wij op voort. Axoft combineert gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, HP en Cisco met persoonlijke service, snelheid en flexibiliteit.
  • Onze multidisciplinaire specialisten spreken uw taal en staan met raad en daad voor u klaar. Betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar.
  • Onze mensen maken dat IT voor u werkt, onze mensen maken het verschil.

Wij zoeken talent!

Wij geven mensen graag de kans om te groeien. Dat doen we door te investeren in onze medewerkers en door stageplekken aan te bieden aan jong talent. Daarnaast vinden we het van groot belang om middels diverse businessclubs bij te dragen aan het goede doel. Wil jij werken bij ons veelzijdige bedrijf? Ontdek de vacatures!

Werken bij Axoft