Onze Visie

Deze tijd vraagt om efficiëntie en flexibiliteit.
Deze tijd vraagt om betere oplossingen.

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving.
Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten.  

IT en Telecom in één
IT en Telecom schuiven naar elkaar toe? IT en Telecom zijn wat ons betreft altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Vanaf de start in 1994 integreren de specialisten van Axoft beide werelden zoveel als mogelijk, het levert onze relaties aanzienlijke beheers- en kostenvoordelen op én ongekend gebruiksgemak. Cloud technologie heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn, het delen van data en het beveiligen van informatie, het wordt allemaal steeds belangrijker. Dat vereist een partner met kennis van zaken, een partner die zich verdiept in uw situatie, uw eisen, wensen en toekomstplannen. Snellere verbindingen, veiligere verbindingen? Axoft verbindt. 

Axoft Easy
Doordat we ons serieus verdiepen in de klantsituatie lukt het ons om schaalbare, toekomstvaste IT-oplossingen te implementeren en te onderhouden. Een gedegen inventarisatie staat bij Axoft aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Het is het vertrekpunt van het cyclische Axoft Easy® en begint in de regel met een complete scan. Wat is de huidige situatie, wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn. Merkonafhankelijk adviseren, offreren, implementeren en optimaliseren zijn de telkens terugkerende logische stappen van Axoft Easy waarmee we u vooruit helpen.

Waarom Axoft?
Als full service dienstverlener op het gebied van IT en Telecom laten we onze relaties maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. De ontwikkelingen gaan snel, maar u hoeft zeker niet altijd klakkeloos te volgen. Wij verschaffen u helder inzicht, houden rekening met de reeds door u gedane investeringen en daar bouwen wij op voort. Axoft combineert gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, HP en Cisco met persoonlijke service, snelheid en flexibiliteit. Onze multidisciplinaire specialisten spreken uw taal en staan met raad en daad voor u klaar. Betrouwbaar, betrokken en altijd bereikbaar. Onze mensen maken dat IT voor u werkt, onze mensen maken het verschil.

Historie, voortvarend vooruit
Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven beter te presteren door IT en Telecom goed te regelen. Axoft wordt al jarenlang dé IT en Telecomdienstverlener van Groot-Rotterdam genoemd, maar de regio die we bedienen is beduidend groter. Bij Axoft zijn we gewend om grenzen op te zoeken en te verleggen. Daarmee zijn we gestart in 1994 en daar gaan we mee door want dat is wat onze klanten terecht van ons verwachten. Met een frisse blik kijken wij vooruit en zoeken consequent naar nieuwe (technische) mogelijkheden om onze relaties op IT-gebied te voorzien van advies op maat.

Maatschappelijk betrokken
Wij geven mensen de kans om te groeien. Dat doen we door te investeren in trainingen voor onze ambitieuze medewerkers en door stageplekken aan te bieden aan jong talent. Daarnaast vinden we het van groot belang om als sponsor een aantal organisaties en goede doelen te ondersteunen.

zijbalk elementen

lead-gen-icon 6 eenvoudige tips,
van advies
tot beheer:

 

Download