Whatsapp met ons

Axoft Hardware-as-a-Service bespaart tijd en geld
Nieuws 11 september 2020

Axoft Hardware-as-a-Service bespaart tijd en geld

De keuze voor nieuwe werkplekapparatuur kan lastig zijn. Grote investeringen vooraf, kostbare reparaties en duurbetaalde maar ongebruikte apparaten in uw kast; kostbare grapjes en een onnodige kostenpost bovendien. Door Hardware-as-a-service af te nemen bij Axoft komt hier een einde aan. Onze collega Renaldo vertelt hoe Hardware-as-a-Service u veel tijd en geld laat besparen.

Betaal voor het gebruik
De aanschaf van laptops en smartphones kan al snel duizenden euro’s kosten, zeker als u er meerdere tegelijk wilt aanschaffen. Met Hardware-as-a-Service komen die investeringen vooraf te vervallen. U betaalt namelijk niet voor het bezit, maar voor het gebruik ervan. De hardware wordt daarbij afgenomen voor een vast bedrag per maand, per werkplek. Erg kostenefficiënt en wel zo prettig voor uw zakelijke beurs.

Veel makkelijker opschalen
Uw zakelijke behoeften wisselen waarschijnlijk regelmatig. Wellicht groeit het aantal werkplekken in uw organisatie, of passen uw oude toestellen niet meer bij uw dienstverlening. Via Axoft Hardware-as-a-Service voegt u zeer snel nieuwe toestellen toe aan uw IT-omgeving. Als u dan toch behoefte aan een nieuwer model, dan is dat ook zo geregeld. Uw IT beweegt op deze wijze moeiteloos mee met uw organisatie. Op deze manier blijft uw productiviteit en continuïteit van een hoog niveau.

Snel de beschikking over vervangende toestellen
Een ongeluk zit in een klein hoekje. De smartphone die in het water valt, een laptop die te lang in de zon staat… Het zijn zaken die de productiviteit algauw kunnen beïnvloeden. Kiest u voor Axoft Hardware-as-a-Service, dan beschikt u snel over een vervangend device in het geval van schade. Ondertussen wordt het defecte of beschadigde toestel gerepareerd en snel opnieuw ingezet. U zit dus nooit meer met onnodige kosten als gevolg van improductiviteit door defecte hardware. Wel zo fijn!

Eenvoudiger IT-beheer
IT-beheerders profiteren van makkelijker beheer met Hardware-as-a-Service. Het wordt bijvoorbeeld eenvoudiger om toestellen van één fabrikant af te nemen. Hiermee ontstaat standaardisatie. Het grote voordeel daarvan is dat beheer en onderhoud veel sneller en gemakkelijker kan worden uitgevoerd. Er wordt een hoop tijd bespaard, terwijl de gebruiksduur van toestellen verlengd wordt. Dat levert onderaan de streep snel een gunstigere Total Cost of Ownership op.

Meer gebruiksgemak onder uw collega’s
Gebruiksgemak is een erg belangrijke voorwaarde voor productief werken. Maatwerk speelt daarin een grote rol. Door de flexibele afname wordt het makkelijker om collega’s te voorzien van toestellen op maat. Dat verbetert niet alleen de productiviteit, maar ook de medewerkerstevredenheid. Het toont aan dat u betrokken bent bij uw collega’s en hen wilt ondersteunen bij het zo goed mogelijk uitvoeren van hun taken.

Duurzame verwerking van restanten
Oude smartphones die rondslingeren op de werkvloer en gedateerde laptops onder in de kast; wie kent het niet? Het is niet alleen hinderlijk, maar ook weinig duurzaam. Via Hardware-as-a-Service heeft u daar nooit meer last van. Uw oude devices worden ingenomen en milieuvriendelijk verwerkt. Daar kan ook nog eens een aantrekkelijke restwaarde tegenover staan. Niet verkeerd, toch?

Ook veel tijd en geld besparen?
Zeg vaarwel tegen onnodige kosten en tijdrovend beheer, en stap over op Hardware-as-a-Service van Axoft. Vanzelfsprekend vertellen wij u graag alles over de voordelen ervan voor uw specifieke organisatie.  Op die manier richt u uw dienstverlening nog efficiënter in. De koffie staat klaar op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Natuurlijk komen we ook graag langs op uw locatie. Maak online een afspraak.

Renaldo Au ‒ Accountmanager