IT & Telecom consultancy

Het doel van onze IT & telecom consultancy diensten is simpel; wij willen ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit ICT. Axoft is expert in IT, Security, Telecommunicatie en KPN producten. Wij begrijpen dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemers én uw gasten. Wij pretenderen niet dat wij kennis hebben van uw markt. Wij hebben kennis van onze markt en dat mag dan ook van ons verwachten.

Waar de behoeften voor de IT-omgeving ook liggen, met IT & Telecom consultancy van Axoft IT & Telecom krijgt u deskundig advies. Stap voor stap ondersteunen wij bij het ontwerpen, bouwen en configureren van een nieuwe ICT-infrastructuur. Naast de infrastructuur kijken wij ook naar de ICT architectuur.

Na de inventarisatie formuleert uw consultant een advies. U ontvangt van ons altijd verschillende scenario’s waaruit u kunt kiezen. Hier staan zaken als bekabeling, aansluitingen, servers, intern geheugen, sensoren, software en hardware én een eventuele beweging naar de cloud.

IT & Telecom consultancy: advies op maat

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, vindt er tijdens dit consultancy traject een advies op maat plaats. Dit advies is niet alleen belangrijk zodat de werkplek van uw medewerkers zo goed mogelijk ingedeeld kan worden, maar ook voor de security van uw bedrijf.

Werken uw medewerkers bijvoorbeeld veel onderweg of vanuit het buitenland? Dan adviseren wij om een multifactor-authenticatie toe te passen. Dit houdt in dat er met een token of via de mobiele telefoon een extra controle slag plaats zal vinden, voordat er ingelogd kon worden in de systemen.

Dankzij dit advies, bent u niet alleen goed beschermd, maar betaalt u ook nooit teveel, omdat het bedrag vastgesteld wordt op de wensen en behoeften van uw bedrijf!

Onafhankelijk advies op maat;

Gespecialiseerde IT & Telecom consultants;

ISO 9001:2015 gecertificeerd;

Secure, schaalbaar en altijd up-to-date.

Goed advies nodig?

cloud werkplek

Ervaar de persoonlijke aanpak van een kennispartner die samen met u optrekt

maak een afspraak

Inventarisatie, projectmanagement en training

Nadat geïnventariseerd is wat de beste oplossingen zijn voor uw bedrijf en het project gemanaged en geïmplementeerd is, kunt u er nog voor kiezen om uw medewerkers een training te laten volgen. Dit kan zowel in groepsverband als 1-op-1.

Tijdens deze training legt uw consultant alles uit over de nieuwe IT en/of telecomoplossingen. Trainingen betreft losse elementen van uw (nieuwe) IT omgeving vindt u in de Axoft-cademy.

zakelijke smartphone

Waarom IT & Telecom consultancy door Axoft?

Extra denkkracht en creativiteit
Wij brengen extra denkkracht en creativiteit binnen uw organisatie, omdat wij intensief meedenken over belangrijke processen in uw bedrijf.

Al 10 jaar strategisch partner van KPN
Daarmee kunt u rekenen op een snelle, slagvaardige, flexibele, innovatieve én betrouwbare dienstverlener. Lees hier meer over.

Klaar voor de toekomst
Secure, schaalbaar en altijd up-to-date. Zo richten wij IT omgevingen in.

Verhoging flexibiliteit
Online werken, bellen via VoIP, overal toegang tot bestanden en virtueel vergaderen. Met een nieuwe IT omgeving inclusief alle nieuwe mogelijkheden gaat er een wereld aan flexibiliteit open.

Laat ons helpen om de juiste balans te bereiken tussen investeringen en de effectiviteit van ICT

Ik wil een goed advies