Whatsapp met ons

Vraag Wim alles over IT & Telecom consultancy
Vraag Wim alles over IT & Telecom consultancy
Bel Wim Maak een afspraak

IT & Telecom consultancy

Het doel van onze IT & telecom consultancy diensten is simpel; wij willen ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit ICT. Axoft is expert in IT, Security, Telecommunicatie en KPN producten. Wij begrijpen dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van jouw organisatie, je werknemers én je gasten.

IT & Telecom consultancy

Het doel van onze IT & Telecom consultancydiesten is simpel; wij willen ervoor zorgen dat onze klanten, middels onze professionele dienstverlening, maximaal profiteren van de investeringen die zij doen in ICT.

Wij hebben de specialisten die zorgen dat ICT voor je werkt. Axoft is als geen ander thuis in de dynamische wereld van IT, Security en Telecommunicatie. Wij begrijpen dat je gewoon wilt vertrouwen op een zorgelose digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aan kan passen aan de veranderende wensen en eisen van jouw organisatie, je werknemers én je bezoekers, klanten, gasten etc.

Waar de behoeften voor de IT-omgeving ook liggen, met IT & Telecom consultancy van Axoft IT & Telecom krijg je deskundig advies. Stap voor stap ondersteunen wij bij het ontwerpen, bouwen en configureren van een nieuwe ICT-infrastructuur. Naast de infrastructuur kijken wij ook naar de ICT architectuur.

Na de inventarisatie formuleert jouw consultant een advies. Je ontvangt van ons altijd verschillende scenario’s waaruit je kunt kiezen.

Advies op maat

Wij trekken samen met je op en kijken hoe we je op ICT-gebied kunnen helpen. Waar de behoefte ook liggen, met IT & Telecom Consultancy van Axoft ben je verzekerd van deskundig en merkonafhankleijk advies.

Toe aan een nieuwe netwerkinfrastructuur of een modificatie?

Wij kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Wellicht kan je met wat kleine aanpassingen weer jaren vooruit. Maar we werken met plezier meerdere scenario’s voor je uit zodat je weloverwogen je keuzes kunt maken.

We geven maatwerkadvies en ook het consultancytraject is maatwerk want geen bedrijf is immers hetzelfde. Hoe beter we elkaar kennen, hoe beter we je van dienst kunnen zijn dus maak een afspraak om vrijblijvend te onderzoeken wat we voor je kunnen betekenen.

Multidisciplinaire kennis

Alles wat we ontwerpen en adviseren, kunnen we met onze eigen projectmanagers en gecertificeerde ICT-consultants ook zelf realiseren en onderhouden. Dat is een prettige gedachte toch? Alle kennis onder één dak verzameld en één vaste aanspreekpartner voor je totale ICT-omgeving.

Naast implementatie en desgewenst het beheer, kunnen we ook de benodigde trainingen (laten) verzorgen. Trainingen voor de gebruiker(s), zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van de nieuwe functionaliteit, maar ook van de beheerders en het management. We hebben natuurlijk een compleet trainingsaanbod via de Axoft-academy. Zo zorgen we dat het kennisniveau meegroeit met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

 

Enkele voordelen van de oplossing zijn:
Onafhankelijk advies op maat
Gespecialiseerde IT & Telecom consultants
ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd
Secure, schaalbaar en altijd up-to-date
Inventarisatie, projectmanagement en training
Inventarisatie, projectmanagement en training

Inventarisatie, projectmanagement en training

Nadat geïnventariseerd is wat de beste oplossingen zijn voor jouw bedrijf en het project gemanaged en geïmplementeerd is, kun je er nog voor kiezen om jouw medewerkers een adoptie training te laten volgen. Dit kan zowel in groepsverband als 1-op-1.

Tijdens deze training legt jouw consultant alles uit over de nieuwe IT en/of telecomoplossingen. Trainingen betreft losse elementen van jouw (nieuwe) IT omgeving vind je in de Axoft Academy.

Waarom IT & Telecom consultancy door Axoft?

Extra denkkracht en creativiteit

Wij brengen extra denkkracht en creativiteit binnen uw organisatie, omdat wij intensief meedenken over belangrijke processen in uw bedrijf.

Al 10 jaar strategisch partner van KPN

Daarmee kunt u rekenen op een snelle, slagvaardige, flexibele, innovatieve én betrouwbare dienstverlener.

Klaar voor de toekomst

Secure, schaalbaar en altijd up-to-date. Zo richten wij IT omgevingen in.

Verhoging flexibiliteit

Online werken, bellen via VoIP, overal toegang tot bestanden en virtueel vergaderen. Met een nieuwe IT omgeving inclusief alle nieuwe mogelijkheden gaat er een wereld aan flexibiliteit open.

Onze partners