Whatsapp met ons

Vraag Ricardo alles over Mobiele telefonie
Vraag Ricardo alles over Mobiele telefonie
Bel Ricardo Maak een afspraak

Mobiele telefonie

De consultants van Axoft gaan met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens brengt Axoft een onafhankelijk advies uit over de provider die het beste bij je bedrijf past. Bij akkoord zorgt Axoft ervoor dat de abonnementen aangevraagd worden en dat de eventuele nummers die je over wilt zetten geporteerd worden.

Hardware

Maar een telefoonabonnement is niet compleet zonder hardware. Ook deze kunnen via Axoft besteld worden. Wij kunnen je hierin adviseren, of je kunt aan ons doorgeven welke telefoon (en eventueel headsets) je graag zou willen bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze voor de meest gunstige prijs aan jou worden aangeboden.

Leasen

Je kunt ervoor kiezen om mobiele telefoons aan te schaffen of te leasen. Het grote voordeel van leasen is dat je een vast bedrag per maand, per medewerker betaalt. En dat aan het einde van het leasecontract een nieuwe deal wordt aangeboden. Hierdoor zijn jouw medewerkers altijd voorzien van de beste apparatuur.

Enkele voordelen van de oplossing zijn:
Hier volgt nog meer informatie
Mobile Device Management
Mobile Device Management

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management (MDM) kunnen alle mobiele devices op afstand beheerd worden. Vanaf één centrale plek wordt software op de apparaten geconfigureerd, updates en beveiligingsmaatregelen gepusht (zoals encryptie en wachtwoorden). En kunnen er stappen worden ondernomen bij verlies of diefstal. Om datalekken te voorkomen kan een device namelijk met op afstand geblokkeerd of zelfs gewist worden. Dit is dankzij de wet AVG nóg belangrijker geworden!

Nieuwe medewerker

Als er een nieuwe medewerker aan wordt genomen, is het wel zo fijn als deze gelijk aan de slag kan gaan. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er simkaarten bij jou op de plank komen liggen. Door een mailtje te sturen naar service@axoft.nl met het simkaartnummer, zorgen wij ervoor dat de nieuwe medewerker binnen no-time mobiel bereikbaar is! Op afstand zorgen wij vervolgens dat de Mobile Device Management geïnstalleerd wordt en de benodigde apps op het toestel komen te staan.

Waarom kiezen voor Mobiele telefonie

Meer informatie volgt nog

Meer informatie volgt nog

Aan de slag met Mobiele telefonie?

Aan de slag met Mobiele telefonie?
Maak online een afspraak!

Whitepaper Axoft – MDM wat levert het op?

Stuur mij(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze partners