KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Mobiele telefonie

De consultants van Axoft gaan met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens brengt Axoft een onafhankelijk advies uit over de provider die het beste bij uw bedrijf past. Bij akkoord zorgt Axoft ervoor dat de abonnementen aangevraagd worden en dat de eventuele nummers die u over wilt zetten geporteerd worden.

Hardware

Maar een telefoonabonnement is niet compleet zonder hardware. Ook deze kunnen via Axoft besteld worden. Wij kunnen u hierin adviseren, of u kunt aan ons doorgeven welke telefoon (en eventueel headsets) u graag zou willen bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze voor de meest gunstige prijs aan u worden aangeboden.

Leasen

U kunt ervoor kiezen om mobiele telefoons aan te schaffen of te leasen. Het grote voordeel van leasen is dat u een vast bedrag per maand, per medewerker betaalt. En dat aan het einde van het leasecontract een nieuwe deal wordt aangeboden. Hierdoor zijn uw medewerkers altijd voorzien van de beste apparatuur.

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management (MDM) kunnen alle mobiele devices op afstand beheerd worden. Vanaf één centrale plek wordt software op de apparaten geconfigureerd, updates en beveiligingsmaatregelen gepusht (zoals encryptie en wachtwoorden). En kunnen er stappen worden ondernomen bij verlies of diefstal. Om datalekken te voorkomen kan een device namelijk met op afstand geblokkeerd of zelfs gewist worden.

Dit is dankzij de wet AVG nóg belangrijker geworden!

Nieuwe medewerker

Als er een nieuwe medewerker aan wordt genomen, is het wel zo fijn als deze gelijk aan de slag kan gaan. Daarom zorgen wij er altijd voor dat er simkaarten bij u op de plank komen liggen. Door een mailtje te sturen naar service@axoft.nl met het simkaartnummer, zorgen wij ervoor dat de nieuwe medewerker binnen no-time mobiel bereikbaar is!

Op afstand zorgen wij vervolgens dat de Mobile Device Management geïnstalleerd wordt en de benodigde apps op het toestel komen te staan.

Maak online een afspraak
oplossingen

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Alle oplossingen
oplossingen

CTA TITEL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

CTA BUTTON