Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Software Bedrijven

U bent voor software bedrijven aan het juiste adres bij Axoft IT en Telecom!
Het delen en beveiligen van data en het overal en altijd kunnen werken wordt steeds belangrijker. Daarom helpen wij u graag vooruit met toekomst vaste IT- en telecom oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw data overal en altijd beschikbaar is. Én beveiligd tegen virussen, spam en andere veiligheidsrisico’s.

Software bedrijven– Services

Als bedrijf focust u zich op hetgeen waar u goed in bent. Wij doen dat ook. Als full service provider zorgen wij dat alle IT en Telecom binnen uw bedrijf werken. Daarnaast zorgen we dat ze beveiligd zijn en op uw wensen aansluiten. Onderstaand kunt u onze verschillende services bekijken:

  • Consulting
  • Cloud werkplek
  • Cloud telefonie
  • Hardware
  • Software
  • Infrastructuur
  • Vaste telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Internet of Things
  • Managed Printing

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de services en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Waarom Axoft IT & Telecom?

Axoft IT & Telecom is een deskundige, betrouwbare en betrokken partner. Door u goed te leren kennen kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Als eerst verdiepen wij ons in uw situatie. Hierdoor kunnen wij u helpen met toekomst vaste en schaalbare IT- en Telecomoplossingen. Ook kunnen deze binnen uw bedrijf implementeren en onderhouden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Ook voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen.

Maak online een afspraak