KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie.. KPN ÉÉN geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één

Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?

Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak
KPN één partner

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Printen

Ondanks dat het ene bedrijf gedeeltelijk of compleet digitaal werkt, stromen de printjes bij het andere bedrijf rijkelijk de printer uit.

 Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, kijkt Axoft naar het printgedrag van uw medewerkers om vervolgens een voorstel te doen voor de printer die het beste bij uw bedrijf past. Verder wordt er rekening gehouden met snelheid, betrouwbaar, kwaliteit en duurzaamheid. Zo houdt u de productiviteit op peil en zorgen wij ervoor dat de printkosten minimaal blijven.

Printer leasen

Naast de aanschaf van een losse printer, bestaat er ook de mogelijkheid om een printer te leasen. Hierbij neemt u een zakelijk print abonnement af voor een vast bedrag per maand. Dit betekent dat u vrijwel onbeperkt kunt afdrukken en zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

De maandelijkse kosten, de grootte en de mogelijkheden van de printer zijn afhankelijk van uw wensen. Benieuwd of een zakelijk onbeperkt printen contract bij uw bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Axoft.

Epson & HP

Als partner van Epson en HP werken wij maar al te graag met printers van deze merken. Mocht u liever een printer willen van een ander merk, dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen.

Maak online een afspraak
oplossingen

Axoft IT & Telecom 
Heeft de juiste sleutel in handen voor uw IT en Telecom problemen!

Alle oplossingen
oplossingen

CTA TITEL
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

CTA BUTTON