Whatsapp met ons

Printen

Ondanks dat het ene bedrijf gedeeltelijk of compleet digitaal werkt, stromen de printjes bij het andere bedrijf rijkelijk de printer uit.

Printen

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, kijkt Axoft naar het printgedrag van uw medewerkers om vervolgens een voorstel te doen voor de printer die het beste bij uw bedrijf past. Verder wordt er rekening gehouden met snelheid, betrouwbaar, kwaliteit en duurzaamheid. Zo houdt u de productiviteit op peil en zorgen wij ervoor dat de printkosten minimaal blijven.

Printer leasen

Naast de aanschaf van een losse printer, bestaat er ook de mogelijkheid om een printer te leasen. Hierbij neemt u een zakelijk print abonnement af voor een vast bedrag per maand. Dit betekent dat u vrijwel onbeperkt kunt afdrukken en zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

De maandelijkse kosten, de grootte en de mogelijkheden van de printer zijn afhankelijk van uw wensen. Benieuwd of een zakelijk onbeperkt printen contract bij uw bedrijf past? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Axoft.

De voordelen van glasvezelinternet in het kort
Hier volgt nog meer informatie
Epson & HP
Epson & HP

Epson & HP

Als partner van Epson en HP werken wij maar al te graag met printers van deze merken. Mocht u liever een printer willen van een ander merk, dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen.

Waarom Printen via Axoft?

Hier volgt nog meer informatie

Hier volgt nog meer informatie

Onze partners