Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Businesspartner KPN

Bent u op zoek naar een businesspartner KPN? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres. Wij zijn een full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom en al sinds 2020 KPN Strategisch Partner! Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Heeft u een vraagstuk liggen op het gebied van IT & Telecom, en wilt u hier graag advies over hebben? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van deskundig advies.

Businesspartner KPN Axoft IT & Telecom

Als Businesspartner KPN helpen wij onze relaties graag met razendsnelle glasvezelverbindingen. Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies op het gebied van KPN ÉÉN, Archiving Online, Zakelijk Belvrij Totaal etc. Voor het verbinden van internationale vestigingen waarbij u alles van A tot Z gemanaged wilt hebben, bieden wij bijvoorbeeld KPN ONE.

Vooraf bekijken wij altijd eerst wat uw huidige situatie is. Daarnaast nemen we ook mee wat uw eisen en wensen zijn en waar u met uw organisatie naartoe wilt. Hoe  beter wij uw bedrijf namelijk kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Contact en advies

IT en Telecom schuiven naar elkaar toe? IT en Telecom zijn wat ons betreft altijd al onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Vanaf de start in 1994 integreren de specialisten van Axoft beide werelden zoveel als mogelijk, het levert onze relaties aanzienlijke beheers- en kostenvoordelen op én ongekend gebruiksgemak.

Doordat we ons serieus verdiepen in de klantsituatie lukt het ons om schaalbare, toekomst vaste IT-oplossingen te implementeren en te onderhouden. Een gedegen inventarisatie staat bij Axoft aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download