Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Detachering IT

Detachering IT, professionele IT-ondersteuning tegen lagere kosten

Een systeembeheerder kost geld, terecht! Een goede systeembeheerder kost waarschijnlijk nog net iets meer. Meer dan terecht, naar ons oordeel. Maar heeft u voldoende werk voor een systeembeheerder en vindt hij (of zij) voldoende uitdaging in het werk? Bij grotere organisaties komen we nog altijd (grote) systeembeheerafdelingen tegen. Bij het MKB zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor detachering IT, want IT is immers niet de kernactiviteit van het bedrijf. IT moet werken, detachering IT biedt u maximaal gebruiksgemak en zekerheid zonder dat u jaarlijks hoeft te investeren in ICT-kennis van uw medewerker(s). Zo kunt u zich focussen op uw core business en haalt u op flexibele inhuurbasis de kennis in huis wanneer u dat wenst.

Detachering IT – Mogelijkheden

Detachering IT, exact passend bij uw dagelijkse behoefte en schaalbaar wanneer een calamiteit, project of migratie daarom vraagt. Onze engineers zijn dagelijks bij een keur aan klanten aan het werk en die kennis en ervaring is op detacheringsbasis beschikbaar voor u. Een vast aantal uren per dag voor het beantwoorden van gebruikersvragen en het consequent optimaliseren van de IT-omgeving? Een vaste dag per week ter ondersteuning van uw IT-afdeling? Een aantal maanden aaneen voor de duur van uw project of ter vervanging van uw systeembeheerder in verband met ziekte of een wereldreis? Wij schakelen flexibel bij! U bepaalt de frequentie en wij zorgen dat uw omgeving stabiel (door)draait, en u maximaal profiteert van de modernste communicatiemogelijkheden. Axoft IT & Telecom realiseert (infrastructuur)oplossingen op basis van proven technology. Vergroot uw slagkracht door detachering IT!

Meer weten?

Heeft u interesse in onze diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook plannen zij graag een afspraak met u in, om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te nemen.

Maak online een afspraak