Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT-partner

Axoft is uw IT partner met een compleet dienstenportfolio dat naadloos aansluit bij uw wensen.
Ook voor consultancy, want IT is zoveel meer dan enkel hard- en software. Bij Axoft staat een gedegen inventarisatie aan de basis van elk advies dat wij uitbrengen. Die grondige inventarisatie is het startpunt van het cyclische Axoft EASY®. En begint veelal met een complete scan die door een van onze netwerkarchitecten wordt uitgevoerd. Het is een soort van nulmeting waarbij we kijken wat de huidige situatie is. Tevens brengen we in kaart wat uw eisen en wensen zijn én – heel belangrijk – waar u naartoe wilt met uw organisatie. Want niets is statisch en dus heeft u behoefte aan een flexibele IT-partner die met u meegroeit. Onze ervaren projectmanagers, gecertificeerde engineers en gemotiveerde consultants zijn als ingespeeld team verantwoordelijk voor de vlekkeloze uitvoering van advies-, implementatie- en migratietrajecten.

IT partner Axoft: De mogelijkheden

Axoft is uw betrokken IT-partner die u met raad en daad bijstaat. Wij beschikken over een eigen servicedesk met een 24 x 7 bereikbaarheid. De afspraken over de verlangde servicelevels worden bij ons niet vastgelegd in een traditionele SLA, maar in een XLA; een eXperience Level Agreement. Waarom? Omdat het er niet om gaat dat wij handelen naar het papier en ons beroepen op in het verleden gemaakte spelregels. Het gaat erom dat u, wanneer het spannend dreigt te worden of een keer echt misgaat, snel en effectief geholpen wordt. Maximale uptime en honderd procent klanttevredenheid, dat is onze missie! Neem direct contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Maak online een afspraak