Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT security Rotterdam

Bent u op zoek naar een organisatie die IT Security Rotterdam kan regelen? Axoft IT & Telecom helpt u hier graag bij. Wij begrijpen als geen ander dat de veiligheid van uw IT omgeving erg belangrijk is. U wilt gebruik kunnen maken van de hedendaagse technologie zonder hierbij zorgen te hoeven maken over de veiligheid. Neem direct contact met ons op!

Beveiliging

Als betrouwbare en deskundige partij kan Axoft u helpen bij het beveiligen van uw IT omgeving. Goed om te benoemen is dat wij ook andere services aanbieden. Denk aan consulting, cloud omgeving, mobiele telefonie en complete ontzorging van uw IT. Heeft u vragen over een van onze services? Wij geven u graag meer informatie.

Kennissessie

Wij houden u graag op de hoogte op het gebied van veilig digitaliseren. U kunt bij ons een kennissessie afnemen waarin wij u meer vertellen over het opslaan van documenten in de cloud en hoe u goed beveiligd blijft. De kennissessie ‘Axoft EASY antivirus en antimalware’ is voor iedereen toegankelijk. Wilt u meer weten over deze sessie? Wij vertellen u graag meer. Neem contact op.

Contact

Axoft IT & Telecom helpt u graag bij uw IT security Rotterdam en omgeving. Bent u een grote organisatie en wilt u meer weten over onze services? Neem contact op via 088-2210800 of mail info@axoft.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan. Wist u dat u actuele werkzaamheden op onze website kunt terugvinden? Bekijk de pagina en kom niet voor verrassingen te staan!

Maak online een afspraak