Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT Security

Heeft uw bedrijf IT security nodig?
Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Axoft IT & Telecom is een betrouwbare, deskundige en betrokken partner op het gebied van IT en telecom.

Services

Als bedrijf focust u zich op het geen waar u goed in bent. Dit doen wij ook, Wij helpen u daarom graag op het gebied van IT security. Daarnaast kunt u ook voor onderstaande services terecht:

  • Consulting
  • Cloud werkplek
  • Cloud telefonie
  • Hardware
  • Software
  • Infrastructuur
  • Vaste telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Internet of Things
  • Managed Printing

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de services en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom

Wij helpen u graag vooruit met toekomst vaste IT- en Telecomoplossingen. Doordat wij ons goed in uw situatie verdiepen kunnen wij deze schaalbare, toekomst vaste oplossingen bij uw bedrijf implementeren en onderhouden. Door u goed te leren kennen kunnen wij u van het juiste advies voorzien bij ieder probleem.

Contact voor IT security

Wanneer u op zoek bent naar IT security bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of wanneer u een afspraak in wilt plannen om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Maak online een afspraak