Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Managed services

Met de managed services van Axoft krijgt u verschillende tools die u inzicht geven in grote kostenposten zoals printing. Processen zoals printen en alles wat daarbij komt kijken loopt in een bedrijf vaak op de achtergrond door. De kosten hiervoor kunnen oplopen tot wel 15% van de totale kosten van een bedrijf! Wanneer je gebruik maakt van de service van Axoft kun je door middel van bewustwording in de processen tot 30% hierop besparen.

Kosten besparen met managed services

Bij managed services moet u denken aan het brengen van bewustwording en automatiseren van besparingen op grote kostenposten binnen een bedrijf. Hieronder valt printing, maar ook bijvoorbeeld telefonie en (data-)opslag. Door onze gemakkelijke tools brengt u structuur aan in de uitgaven, en bespaart u zonder na te denken geld. Zo kunt u focussen op het belangrijke werk.

Hoe werken de managed services van Axoft

Axoft is een ervaren speler als het gaat om IT en telecom, en het brengen van nieuwe manieren om bedrijven efficiënter te laten werken. Hieronder vallen onze managed printing services, maar ook bijvoorbeeld het regelen en omzetten van werkplekken en telefonie naar de cloud. Middels ons online klantenportaal heeft u inzicht in uw verbruik, uitgaven en besparingen. Zoveel mogelijk handelingen worden geautomatiseerd, maar op zo’n manier dat het u kosten bespaart. U krijgt daarnaast grip op de uitgaven en het financiële plaatje. Heeft u interesse in één van de managed services van Axoft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan direct via het informatie nummer, via e-mail en het contactformulier op onze website.

Maak online een afspraak