Whatsapp met ons

Ondernemers voor ondernemers.
Nieuws 24 maart 2020

Ondernemers voor ondernemers.

Axoft EASY Online Trainingen in het gebruik van Teams, Office365 en Windows 10.

Sinds de aankondiging met aanvullende maatregelen vanuit de Rijksoverheid laten veel bedrijven hun medewerkers vanuit huis werken. Wij hebben gemerkt dat bedrijven medewerkers (noodgedwongen) versneld laten werken met Microsoft applicaties als Teams, OneNote en OneDrive. Er is geen tijd voor een gedegen adoptieplan en adequate gebruikerstrainingen, waardoor er niet optimaal gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden.

Ook tijdens de crisisperiode willen wij uw medewerkers de mogelijkheid geven om onbeperkt toegang te hebben tot onze online trainingsportal met meer dan 400 online Microsoft trainingen. Online trainingen voor gebruik van o.a. Teams, Windows 10, OneNote en OneDrive voor bedrijven, maar ook voor basisapplicaties als Word, Excel, Outlook en PowerPoint vindt u terug in deze portal.

De Axoft EASY Online Trainingen zijn te volgen via de smartphone, tablet en laptop. Uw medewerker kan zelf beslissen wanneer en via welk device hij of zij leert. De portal is gemakkelijk, snel en uiteraard op afstand in te richten en u krijgt een eigen beheerportal tot uw beschikking, waarin o.a. de vorderingen van medewerkers gevolgd kunnen worden.

Wilt u zelf een online demonstratie zien of bent u direct geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar ondernemersvoorondernemers@axoft.nl en wij nemen spoedig contact met u op.