Whatsapp met ons

KPN Strategisch Partner
Nieuws 27 november 2020

KPN Strategisch Partner

  • KPN Partner

Axoft IT & Telecom is KPN Partner. We zijn trots dat onze samenwerking is bezegeld met de hoogste partnerstatus. Zonder u als klant was dit niet mogelijk geweest. Daarvoor zijn we zeer dankbaar. Maar wat betekent deze partnerstatus voor u?

Altijd de beste oplossing
Samen met KPN delen we de ambitie om u als zakelijke klant te voorzien van de beste telecom- IT- en securityoplossingen. Dat vraagt natuurlijk om meer dan alleen mooie woorden.

KPN Strategisch Partner is de hoogste partnerstatus die KPN aan partners verleent. Daarvoor dient te worden voldaan aan het hoogste niveau van kwaliteit, service, kennis en klanttevredenheid. Welke IT-uitdaging u ook heeft, u kunt hem ons met een gerust hart toevertrouwen.

Eén adres voor al uw KPN-oplossingen
Of u nu kiest voor een internetverbinding, een mobiel abonnement of een complete werkplek in de cloud; bij Axoft IT & Telecom kunt u terecht voor het volledige aanbod KPN-diensten. Denk hierbij aan:

  • KPN EEN
  • Cloud & Workspace
  • Security
  • Zakelijk internet
  • Internet of Things

Naast dat we het advies en de installatie van alle KPN-oplossingen verzorgen, verlenen we ook de nazorg en service die u mag verwachten van een full-service IT-dienstverlener. En de facturatie? Die verloopt ook via ons. We zijn dus de enige partij waarmee u hoeft te schakelen voor al uw KPN gerelateerde IT-zaken, dat werkt wel zo prettig!

Onafhankelijk advies
KPN maakt bewust de keuze om met Business Partners te werken. Alleen op deze manier krijgt u als klant het beste, onafhankelijke advies dat écht bij u past. Wij zijn erg trots om KPN Partner te zijn. Toch blijven wij onafhankelijk IT-dienstverlener en kijken we altijd naar wat de beste oplossing voor úw IT-uitdaging is. We overzien het gehele landschap van IT & telecom. Welke oplossing u ook kiest, u kunt ervan op aan dat het stabiel, veilig en naar wens werkt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij uw IT-omgeving kunnen verbeteren als KPN partner? Heeft u bepaalde uitdagingen op IT-vlak en komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder.

Kennismaken met een KPN Partner