Whatsapp met ons

Slimme Yealink video-oplossingen maken online vergaderen efficiënter en makkelijker
Nieuws 16 maart 2022

Slimme Yealink video-oplossingen maken online vergaderen efficiënter en makkelijker

Online vergaderen moet makkelijk, snel en zonder frustraties verlopen. Niet alleen thuis via Teams, maar ook op kantoor in teamverband. De faciliteiten in vergaderruimtes moeten daarom gewoon goed ingeregeld zijn. Videosystemen spelen daarin een belangrijke rol. Axoft-collega Ricardo vertelt meer over de mogelijkheden en voordelen van een Yealink video-oplossing bij jou op kantoor.

Weer terug op kantoor

Collega’s werken steeds vaker verspreid. Het ene team zit op kantoor, het andere thuis en weer een ander op een flexplek. Voor de samenwerking is het prettig als er makkelijk online vergaderd kan worden. Teams in vergaderruimtes moeten eenvoudig met collega’s op andere locaties in verbinding kunnen staan. En eenieder die weleens online vergaderd heeft, weet dat dat niet altijd zonder slag of stoot verloopt.

Neem afscheid van deze frustraties bij online vergaderingen

Laten we eens kijken naar bekende frustraties bij dit soort meetings. De herkenbaarheid zal ongetwijfeld groot zijn. Een greep uit de meest beruchte technische obstakels:

 • Haperende verbindingen door te veel verbonden laptops in de vergaderruimte
 • Onscherp beeld, waardoor deelnemers niet of slecht te zien zijn
 • Slecht geluid of problemen waarbij deelnemers niet of slecht te horen zijn
 • Collega’s die op mute staan of andere problemen hebben met instellingen op de laptop
 • Tijdsverlies en frustratie door een bonte verzameling losse vergaderoplossingen die niet goed met elkaar samenwerken
 • Storende achtergrondgeluiden die voor afleiding zorgen

Resultaat: frustratie bij iedereen en verlies van tijd, productiviteit en efficiëntie. Moet je niet willen, toch? Gelukkig kan het ook anders.

Slimmer online vergaderen met de Yealink video-oplossingen 

Kies je voor Yealink, dan heb je keuze uit een ruim portfolio aan slimme vergaderoplossingen die helemaal van nu zijn. Van all-in-one-systemen vol slimme functionaliteiten tot modulaire oplossingen die je zelf samenstelt; er is altijd een oplossing die bij jouw organisatie en manier van werken past. Nooit meer kabels trekken, slechte beeld- en geluidskwaliteit of andere ellende; met Yealink wordt online vergaderen makkelijk, zorgeloos en efficiënt. Wij zijn al overtuigd, en dat gunnen we jou ook.

Een greep uit de mogelijkheden

Tegenwoordig heb je namelijk ruime keuze uit all-in-one-videosystemen boordevol slimme snufjes. Mogelijkheden te over. Met de systemen van Yealink profiteer je altijd sowieso van:

 • Kraakhelder beeld in hoge resolutie dankzij hoogwaardige camera’s
 • Goede verstaanbaarheid dankzij meerdere microfoons en luidsprekers
 • Gebruiksgemak dankzij plug & play via usb en hdmi
 • Optionele modulaire systemen die je zelf naar wens kunt samenstellen
 • Stressvrij vergaderen doordat ingewikkelde workarounds verdwijnen

Efficiënter en gebruiksvriendelijker kan niet

Deze oplossingen maken een einde aan connectiviteitsproblemen en andere ellende. Problemen met beeld- en geluidsinstellingen behoren tot het verleden. Slimme functionaliteiten zoals speaker tracking zorgen ervoor dat sprekers luid en duidelijk in beeld zijn, ook als zij zich niet fysiek in de vergaderruimte bevinden. Online vergaderingen verlopen daardoor sneller en efficiënter. Precies wat je nodig hebt in deze tijd van hybride werken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van slimme videosystemen voor jouw organisatie? Als Yealink-partner staat Axoft voor je klaar. Samen met jou kijken we naar de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf. Maak online een afspraak.

Ricardo de Rijcke – Commercieel Manager