Whatsapp met ons

Uw smartphone als sleutelbos!
Nieuws 19 mei 2017

Uw smartphone als sleutelbos!

Vandaag de dag gaan we eigenlijk nooit op pad zonder onze smartphone. Wat nou als we de mobiel ook zouden kunnen gebruiken om te betalen, in en uit te checken in het OV, als toegangspas, voor identificatie, als concertkaartje, … Dat komt eraan!

De NFC SIM-kaarten.NFC – Near Field Communication – is een techniek waarmee veilig contactloos data wordt verzonden. De voordelen van deze techniek kent u al van betaalpassen, toegangspasjes voor bedrijfspanden en de OV-chipkaart: het is eenvoudig en snel. Binnenkort wordt het nog eenvoudiger. Alle passen en kaarten kunnen dan veilig opgeslagen worden op de NFC SIM-kaart in de smartphone.

Vanaf 1 januari ontvangen alle nieuwe mobiele klanten van KPN de nieuwe NFC SIM-kaart. Ook bestaande klanten die hun kaart willen of moeten vervangen krijgen de nieuwe variant. KPN verwacht dat binnen een aantal jaar het merendeel van zijn klanten de nieuwe kaart gebruikt.Als ondernemer zult u de komende tijd op verschillende manieren te maken krijgen met deze nieuwe techniek. In eerste instantie door klanten die vragen of het mogelijk is bij u contactloos te pinnen.

Of medewerkers die graag een nieuwe NFC SIM-kaart willen. En zodra de kaart breed gebruikt wordt, kunt u er mee aan de slag voor uw bedrijf. U kunt het gebruiken om eenvoudig uw loyaliteitssysteem op te zetten, voor het bieden van extra informatie op uw producten, snelle toegang tot uw sportschool of de kamers in uw hotel, het betalen in de bedrijfskantine, registreren van de werkuren, verhuren van auto’s en fietsen en ga zo maar door.

Heeft u vragen, neem dan contact op met één van onze medewerkers op 088-2210800.