Whatsapp met ons

Waarom IT beheer uitbesteden bij Axoft ook voor u de voordelige keuze is
Nieuws 21 september 2020

Waarom IT beheer uitbesteden bij Axoft ook voor u de voordelige keuze is

Waar besteedt u het liefst uw tijd aan ‒ tijdrovend IT-beheer of uw business? Bij Axoft vinden we dat IT gewoon moet werken, zonder dat u veel tijd en geld kwijt bent aan onderhoud. Door dit uit te besteden profiteert u al snel van forse beheer- en kostenvoordelen. Collega Wim Milder vertelt graag meer over hoe uw organisatie flexibeler en efficiënter werkt wanneer u kiest voor IT beheer uitbesteden.

1. U bespaart veel tijd en geld
Het beheer van zakelijke IT wordt steeds complexer. De diversiteit ervan en de groeiende rol in de organisatie leiden steeds vaker tot hoofdbrekens. Wellicht merkt u dat u eigenlijk te weinig kennis en/of capaciteit heeft om dat zelf te regelen. Het aantrekken van gespecialiseerde medewerkers is bovendien duur. Bij Axoft hebben we de kennis en kunde in huis om uw IT-omgeving efficiënt en goed te beheren. Voor een vast maandelijks tarief wordt u alle werk uit handen genomen, zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw business.

2. U bent verzekerd van professionele security
Dataveiligheid ligt tegenwoordig onder een vergrootglas. Klanten zijn zich steeds meer bewust van de waarde van hun gegevens. Ook wetgeving zoals de GDPR benadrukt het belang van waterdichte security. Maar waar moet u dan op letten? En hoe weet u nou zeker dat die security ook echt voldoende is? Door uw IT beheer uit te besteden hoeft u zich daar niet zelf mee bezig te houden. Ondertussen weet u dat u dag en nacht de voordelen plukt van hoogwaardige, professionele security via Axoft.

3. U schaalt makkelijker bij
Uw organisatie is voortdurend in ontwikkeling. Dat heeft ook invloed op uw IT. Een veranderend aantal werkplekken, andere hardware, misschien wel een herinrichting van uw bedrijfsnetwerk; het zijn zaken waar vrijwel iedere organisatie vroeg of laat mee te maken krijgt. Al die ballen zelf continu moeten hooghouden is vaak niet wenselijk. Ook hier geldt dat uitbesteden uitkomst biedt. U ervaart het gemak van een professionele IT-partner, waardoor u snel en makkelijk opschaalt. Uw IT en zakelijke behoeften zijn zo altijd goed op elkaar afgestemd.

4. U verlengt de levensduur van uw IT
IT vormt het hart van uw dienstverlening. Voor uw productiviteit en continuïteit is het belangrijk dat uw IT zo lang mogelijk in topconditie blijft. Maar updates en onderhoud staan niet altijd even helder op de radar van de organisatie zelf. Zonde, want dat kan de werking van uw IT negatief beïnvloeden. Door dit elders onder te brengen wordt onderhoud uitgevoerd wanneer dat nodig is. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam. Uw IT gaat langer mee, waardoor u ook nog eens profiteert van een gunstige Total Cost of Ownership.

5. U profiteert van administratief gemak
Wellicht heeft u nu te maken met meerdere leveranciers voor uw IT, en dus meerdere contracten en facturen. Dat kan uw administratie en kostenoverzichten al snel vertroebelen. Onder het uitbesteden van IT valt ook de mogelijkheid alles via één leverancier af te nemen. Bij Axoft profiteert u zo van één contract en één vast aanspreekpunt. Samen houden we grip op de kosten en u weet altijd waar u aan toe bent.

Gun uzelf meer tijd en flexibiliteit
Wil u de voordelen van IT beheer uitbesteden ook benutten binnen uw organisatie? Als betrokken IT-partner ondersteunen we u bij Axoft met raad en daad. U profiteert hierbij van toekomstvaste oplossingen waarmee u meer tijd overhoudt voor uw dienstverlening. Kom gerust eens langs bij ons in Capelle aan den IJssel. Natuurlijk spreken we ook graag af bij u op locatie. Maak online een afspraak.

Wim Milder ‒ Business Development Directeur