Whatsapp met ons

Waarom werkt Axoft met Webroot?
Nieuws 29 oktober 2018

Waarom werkt Axoft met Webroot?

Cybercriminelen gebruiken nieuwe innovaties om ons aan te vallen.​ Webroot heeft elke methode, elk patroon en gedragskenmerk van bekende malware in zijn security cloud gestopt.​ Hierdoor is uw IT-oplossing beter beschermd tegen cybercriminelen. Omdat Webroot nog niet zo bekend is in Nederland, vertellen wij kort hieronder waarom dit toch het beste beveiligingssysteem is voor uw bedrijf.

Wat is Webroot precies?

Webroot is een leverancier van slimme endpoint antivirusoplossingen in Europa. Webroot wordt gebruikt bij endpoints en bedrijfsnetwerken. Uw internetbedreigingen worden in real-time opgespoord en gestopt. Daarbij maakt de locatie van uw internetverbinding geen verschil. Kortom: Webroot beschermt uw internetverbinding preventief tegen bedreigingen. Denk aan bescherming op URL’s, IP-adressen, bestanden en mobiele apps. U bent voortaan beter beschermd tegen datalekken en virussen.

Waarom is Webroot een betere keuze dan een andere leverancier?

We zijn steeds op zoek naar betere en slimmere manieren om onze systemen te beschermen en hoe Axoft de cybersecurity van haarzelf en haar klanten continue kan verbeteren Eén manier hiervan is het werken met Webroot.

Cybercriminelen worden met de dag slimmer en maken steeds gebruik van nieuwe innovaties. Daarom is Webroot wenselijk die iedere methode, ieder patroon en ieder gedragskenmerk van bekende malware in zijn security cloud stopt. Nu kan er namelijk ook malware worden gestopt die nog niet eerder bekende methodes toepast. Dat komt doordat gedeeltes hiervan overeenkomen met gedragsmethodes uit de cloud. U bent zo dus beter beschermd.

Wat zijn de voordelen voor mijn bedrijf?

Zodra er nieuwe malware uitkomt, wilt u hiervan op de hoogte gesteld worden om uw bedrijf hiertegen te kunnen beschermen. Webroot levert de nieuwste beveiliging direct mee met de security cloud. Het systeem kan deze database raadplegen om iets verdachts op te zoeken. Deze data is zo volledig, dat ook de grote Enterprise bedrijven in Nederland hierop vertrouwen.

Wilt u meer informatie over Webroot als uw beveiligingssysteem? Of wilt u meer weten over de toepassing van Webroot? Neem dan contact op met Axoft. Wij horen graag van u en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.