Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Telecom Rotterdam

Telecom Rotterdam
Bent u op zoek naar een dienstverlener op het gebied van IT & Telecom in de omgeving Rotterdam? Dan kunt u bij Axoft terecht! Met locaties in Ridderkerk en Schiedam zijn wij dé full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom, in de omgeving Rotterdam.

Telecom Rotterdam – Waarom Axoft?

Niet alleen laten wij onze relaties maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. Ook houdt Axoft rekening met de verandering van uw klantwensen. Axoft combineert de alom gerenommeerde merken zoals KPN, Microsoft, VMware, HP en Cisco. Dit met persoonlijke service, snelheid en flexibiliteit. Daarnaast beschikken wij over een team met specialisten die altijd voor u klaar staan. Bij Axoft staan de volgende kernwaarden centraal betrouwbaarheid, betrokkenheid en bereikbaarheid. Ook bij uw veranderde klantwensen zorgen onze gemotiveerde professionals dat IT en Telecom altijd naadloos aansluiten.

Aanbod diensten

Het product- en dienstenportfolio van Axoft is zorgvuldig samengesteld. Wij combineren service, snelheid en flexibiliteit met merken zoals KPN, Microsoft, VMware, HP en Cisco. Voorafgaand aan ieder advies voeren wij een gedegen inventarisatie uit. Axoft biedt onder andere: consulting, producten in de cloud, hardware, software, infrastructuur, telefonie, managed printing en security.

Internet of things

De hedendaagse technologie maakt het mogelijk om bijna alles met het internet te verbinden. Wij zullen voor u de verbindende schakel zijn die u helpt om al uw smart apparatuur met elkaar te koppelen. Wij delen met u onze kennis en helpen u opweg. Zo maakt u optimaal gebruik van al uw digitale apparaten met alle voordelen van dien.

Contact

Heeft uw bedrijf een probleem op het gebied van IT en Telecom? Of denkt u dat alles beter online ingeregeld kan worden. Dan heeft Axoft vast een passende oplossing voor uw bedrijf. Neem contact met ons op via de contactgegevens of het contactformulier op onze website.

Maak online een afspraak