Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Telefonie voor bedrijven

Telefonie voor bedrijven? Axoft is dé onafhankelijk telecompartner die u als geen ander kan adviseren. Op telefoniegebied is er de afgelopen decennia veel veranderd en zeker de laatste jaren gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit. De mobiliteit neemt toe en de wens om altijd en overal bereikbaar te zijn, resulteert in de opkomst van telkens weer nieuwe devices en services.

Mogelijkheden

De Y-generatie wenst op het werk dezelfde handige tools als privé en dat vraagt om slimme oplossingen die alles veilig met elkaar laten praten én voor accuraat devicebeheer. Axoft maakt u wegwijs in de wereld van telefonie voor bedrijven waarin het allang niet meer enkel gaat om kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Centraal opgestelde dure telefooncentrales zijn eigenlijk niet meer van deze tijd, tegenwoordig is er Cloud telefonie, hosted telefonie, vast en mobiel geïntegreerd etc. Wat is de beste telefonie voor bedrijven? Daar is geen eensluidend antwoord op, want het hangt sterk af van uw specifieke eisen en (toekomst)wensen. Daarom dagen we u uit om te sparren met de telecomspecialisten van Axoft. Telefonie voor bedrijven – groot en klein – is maatwerk, maatwerk dat met uw organisatie mee kan veren.

Interesse?

Bij Axoft hebben we alle telecomkennis onder één dak voor u verzameld. We vertegenwoordigen alle gerenommeerde aanbieders zodat we u merkonafhankelijk kunnen adviseren over tarieven en de ongekende (bel)mogelijkheden want de kans is zomaar aanwezig dat u nog niet optimaal gebruik maakt van de servicenummers? Servicenummers? Bellen maar! 088 – 2210800. Of vul het formulier op de contactpagina in. Axoft IT & Telecom, we fit to your needs!

Maak online een afspraak