Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Telefooncentrale in de Cloud

Een telefooncentrale in de Cloud biedt maximale flexibiliteit tegen lagere kosten.

Dat gaat toch onherroepelijk fout, een telefooncentrale in de Cloud? Het is dezelfde reactie die conventionele bedrijven hebben die angstvallig vasthouden aan een eigen netwerkomgeving. Servers en systemen koste wat het kost on premise houden (in eigen beheer) is veelal een schijnveiligheid. Toegegeven, wanneer je alles qua hardware en verbindingen redundant uitvoert en de kennis (ook redundant) in huis hebt, dan kun je een zeer stabiele omgeving bouwen en onderhouden maar het kostenplaatje is navenant. De omgeving onderbrengen in een beveiligd datacenter (met alle voorzieningen zoals brandbeveiliging, redundantie, klimaatregeling, back-up etc.) – is vrijwel altijd veiliger én veel voordeliger.

Mogelijkheden

Bij werken in de Cloud betaal je enkel nog voor het absolute verbruik. Dat maakt investeringen overbodig en budgetteren uiterst eenvoudig. Datzelfde geldt voor een telefooncentrale in de Cloud. Enkel nog betalen voor de diensten die je afneemt, flexibel op- en afschalen en nooit meer investeren in een dure telefooncentrale, maar altijd kunnen beschikken over de nieuwste technische mogelijkheden! Meer en meer van onze klanten kiezen voor een telefooncentrale in de Cloud. Dit vanwege het grenzeloze gemak, de bedrijfszekerheid en de relatief lage kosten. Bel met Axoft IT en Telecom (088 – 2210800) of neem contact op via ons contactformulier en informeer hoe we ook u veilig naar de Cloud kunnen migreren. Waarbij we oog en oor hebben voor de eerder gedane investeringen.

Maak online een afspraak