Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Cloud Rotterdam

Een veilige omgeving van uw cloud Rotterdam? Tegenwoordig slaat bijna ieder bedrijf zijn of haar bestanden online op. Dit wordt ook wel de cloud genoemd. Bent u nog niet bekend met de cloud of wilt u meer informatie? Axoft IT & Telecom helpt u graag verder.

Axoft als sparringpartner

Als specialist op het gebied van IT, telecom en de cloud zijn wij de ideale sparringspartner. Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende disciplines in het vakgebied. Het is belangrijk dat u veilig en snel te werk kunt gaan. Op ieder moment en op elke plek werken. De uitkomst voor iedere organisatie. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak.

Infrastructuur

Naast een veilige werkomgeving moet ook de verbinding veilig zijn. Weet u niet zeker of u gebruik maakt van een veilige verbinding voor uw infrastructuur? Wij checken dit graag voor u. Daarnaast bieden wij ook verschillende oplossingen. Houd ongewenste personen buiten de deur en laat u niet verrassen. Wist u dat 20% van de bedrijven dit jaar last heeft gehad van een hack of virus? Met Axoft EASY Antivirus en Antimalware hoeft u hier niet bang voor te zijn. Neem contact op en maak een afspraak. Download nu de whitepaper over Axoft EASY Cloud Werkplek.

Een afspraak maken | Cloud Rotterdam

U kunt via de website een afspraak maken. Zowel telefonisch als bij u op locatie. U vindt het formulier op onze contactpagina. Wilt u ons direct bereiken? Bel naar 088-2210800 of mail naar info@axoft.nl. Goed om te benoemen is dat u op de hoogte kunt blijven van het nieuws rondom Axoft. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Maak online een afspraak