Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Customer immersion experience

Als organisatie wilt u niet stil blijven staan, en wilt u blijven ontwikkelen. Dit geldt ook op het gebied van ICT, en het beste halen uit de nieuwste technieken is hierbij essentieel. Welke technologische oplossingen passen het beste bij uw organisatie? Meldt u daarom aan voor een Microsoft Customer Immersion Experience (CIE) bij Axoft. Onderga een Microsoft CIE en ontdek de mogelijkheden. Axoft biedt meerdere van deze CIE’s per jaar aan.

Wat is het precies?

Het doel hierbij is om uw organisatie inzicht te geven in wat de Microsoft Cloud betekent voor de dagelijkse uitdagingen en behoeftes in het bedrijf. Hierbij zijn verschillende gebruikersscenario’s mogelijk die oplossingen bieden voor verschillende onderwerpen. Zoals productiviteit onderweg in de auto en in het OV. Maar ook keuzes maken op basis van data, social networks voor zakelijke toepassingen gebruiken. en real-time contact met collega’s en klanten.

Wat zijn de voordelen?

Eén dagdeel intensief werken met maximaal 10 deelnemers, uitsluitend van uw organisatie.
Door de samenbreng van verschillende perspectieven in het bedrijf, ontstaat er wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes. Hier kan de organisatie op inspelen.
Op basis van uw specifieke wensen wordt er tijdens de sessie ruim aandacht besteed aan de scenario’s die voor uw organisatie relevant zijn.
Tijdens de sessie gaat u zelf aan de slag met fictieve data. U werkt dus direct in de praktijk.
De CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ik wil meer weten! | Customer immersion experience

Bent u nieuwsgierig hoe Microsoft CIE oplossingen kan bieden op het gebied van productiviteit voor uw organisatie? Kom dan geheel vrijblijvend naar één van onze CIE-sessies. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Met al uw vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoon: 088-2210800. Bekijk ook onze Facebookpagina.

Maak online een afspraak