Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Data-Manager

Data-manager: meten is weten.
Met een datatellerapp is het uiterst simpel om het dataverbruik precies bij te houden en zo voorkomt u hoge rekeningen achteraf. KPN levert talrijke apps voor de tablet en de smartphone, waaronder de betrouwbare en overzichtelijke My Data Manager. KPN heeft de ‘MB Meter’ voor de iPhone én voor de Android beschikbaar. Maar er zijn meerdere apps beschikbaar – ook van andere providers – waarmee u helder inzichtelijk krijgt wat de actuele belstatus is. Daarbij geldt de kritische aantekening dat de actualiteit meestal een vertraging kent. De verwerking van het dataverbruik loopt namelijk vaak een paar uur en soms zelfs een paar dagen achter. Maar dat wordt door de gebruikte app veelal goed aangegeven.

Axoft Data Manager: De mogelijkheden
Binnen Axoft hebben we een overzicht voor u van alle beschikbare tools die het gebruik van uw device vereenvoudigen en optimaliseren. Er zijn heel veel tools als data manager beschikbaar, maar niet iedere data manager werkt even prettig. Sommige van deze tools en apps – van diverse leveranciers – zijn kosteloos te downloaden en voor andere is een (kleine) vergoeding nodig. Ook daarover kunnen we u informeren én welke apps verder gaan daar waar anderen stoppen. De kans is namelijk groot dat u niet alleen maar wilt weten hoeveel data u gebruikt, maar ook wanneer en waar en waarom? Axoft maakt u graag wegwijs! Neem direct contact met ons op.

Maak online een afspraak