Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Internet bellen

Voor internet bellen bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres. Al vanaf 1941 combineren wij It en telecom. Het grootste voordeel van het samenvoegen van data en spraak is dat er nog maar één infrastructuur nodig is. Ook worden er continu nieuwe producten en diensten ontwikkeld waardoor de functionaliteit steeds meer toeneemt.

Kosten besparen met internet bellen

Bij veel bedrijven wordt hier al langere tijd gebruik van gemaakt. Telefooncentrales van verschillende vestigingen worden met elkaar verbonden via internet zodat dit niet via het PSTN netwerk hoeft te lopen, hiermee worden veel kosten bespaard. Het bellen via internet kan ook wel Voice over Ip of VoIP genoemd. Hierbij wordt het internet gebruikt voor het transporteren van spraak (naast internet kan ook een ander IP-netwerk gebruikt worden). Door het transporteren is telefonie mogelijk op datanetwerken en zijn de twee werelden spraak en data samengevoegd.

Internet bellen maakt in tegenstelling tot digitale telefonie gebruik van het internet. Er wordt verwacht dat internet bellen en digitale telefonie de bestaande PSTN aansluitingen grotendeels gaan vervangen. Het kan ook worden gebruikt op smartphones.

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden door.

Maak online een afspraak