Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

Internet Of Things Nederland

Wanneer u op zoek bent naar Internet Of Things Nederland, bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres. Axoft is een betrouwbare, deskundige en betrokken partner op het gebied van IT en telecom. Wij denken graan met u mee over IT en telecom oplossingen binnen uw bedrijf waaronder ook Internet Of Things. Lees snel verder voor meer informatie

Axoft IT & Telecom

Wist u dat IoT een initiatief is van KPN? Hiermee kunt u efficiënter, duurzamer en veiliger kunt ondernemen. Goed om te weten is dat Axoft KPN Platina Excellence Partner is. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Iets om trots op te zijn. Om deze reden kunnen wij u verder helpen met deze technologieën binnen uw bedrijf. Wanneer u meer informatie wilt over deze mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat is IoT precies?

Ook IoT is een trend waarin slimme verbindingen worden gemaakt tussen sensoren, apparaten en mensen. Door middel van deze technologieën kunnen wij onze werkwijze veranderen waardoor de kwaliteit wordt verbeterd. Dit wordt mogelijk gemaakt met betrouwbare, veilige connectiviteit en datamanagementservices.

U kunt hierbij denken aan realtime informatie dat wordt uitgewisseld tussen machines, objecten en mensen door systemen en applicaties. Zo kunt u realtime ieder object volgen en heeft u altijd de mogelijkheid om tot elk gewenst detailniveau in te zoomen.

Contact | Internet Of Things Nederland

Bent u benieuwd hoe Internet of Things uw organisatie kan ondersteunen, uw bedrijfsprocessen kan versoepelen en welke innovaties er mogelijk zijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Volg ons ook op Facebook!

Maak online een afspraak