Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT advies

Voor IT advies bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres. Axoft IT & Telecom is een betrouwbare, deskundige en betrokken partner op het gebied van IT en telecom. Graag geven wij u daarom advies over het inrichten van uw bedrijf op het gebied van IT en Telecom.

IT advies over verschillende diensten

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende diensten op het gebied van IT en Telecom. Deze verschillende diensten kunt u onderstaand bekijken:

Consulting
Cloud werkplek
Cloud telefonie
Hardware
Software
Infrastructuur
Vaste telefonie
Mobiele telefonie
Internet of Things
Managed Printing
Security

Wanneer u hierover nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies over deze diensten en de mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom

Wij werken intensief samen met de belangrijkste softwareproducten en kijken per situatie wat de juiste mix is om in te zetten. Met onze kennis van alle pakketten die wij aanbieden zorgen wij zo voor een vlekkeloze implementatie in uw bedrijf. We zorgen dat de software uw bedrijf ondersteund, versneld en beschermd. Ook geven wij een training aan uw bedrijf over hoe de software te gebruiken is.

Contact

Voor IT advies bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om samen een afspraak in te plannen. Wij geven u graag advies over de IT en Telecom mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Maak online een afspraak