Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT detachering

IT detachering, de ideale invulling van Axoft voor uw tijdelijke kennisbehoefte

Als full service IT- en Telecomdienstverlener laten we u maximaal profiteren van de hedendaagse technologische mogelijkheden. Dat vraagt (soms) om kennis en ondersteuning bij u op locatie en daar kan IT detachering u ontzorgen. Voorheen hadden veel bedrijven – ook in het MKB – een eigen systeembeheerder in dienst, maar die is vaak wegbezuinigd. Naast salaris vergt het namelijk jaarlijks ook investeringen in training om de kennis up-to-date te houden. Kennis die meestal niet vaak toegepast hoeft te worden in de praktijk, waardoor in die situaties waar het wel noodzakelijk is door de onbekendheid niet altijd adequaat gehandeld wordt.

Mogelijkheden

De engineers van Axoft zijn dagelijks met dit soort zaken bezig, en kunnen u in de vorm van IT detachering als geen ander flexibel ondersteunen. Ter tijdelijke vervanging van uw mensen in geval van ziekte, zwangerschap, vakantie of als professionele aanvulling. Met een frisse blik van uw projectteam tijdens een migratie of anderszins.

In geval van onderbezetting of extra kennisbehoefte op ICT-gebied, doet u een beroep op de professionals van Axoft. IT detachering is wat ons betreft meer dan het ‘tijdelijk plaatsen van een mannetje’. Onze zelfstandig opererende en zeer gedreven medewerkers die meedraaien binnen uw organisatie, kunnen sparren met al hun technische collega’s binnen Axoft. Zo weet u zich verzekerd van de optimale ondersteuning door een team van mensen dat zorgt dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Contact opnemen?

Heeft u interesse? dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Maak online een afspraak