Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT in Rotterdam

U wilt graag de IT in Rotterdam van uw organisatie laten beheren door een gespecialiseerde partij. Wij van Axoft IT & Telecom nemen graag deze taak op ons! Samen met u gaan we in gesprek over uw toekomstvisie en welke IT-oplossingen hierbij passen.

Oplossingen van Axoft

Axoft IT & Telecom voert verschillende werkzaamheden uit op de volgende categorieën:

  • Consulting: Het team staat 24 uu per dag en 7 dagen per week klaar om u van dienst te zijn.
  • Cloud werkplek: Het belang van veilig werken is tegenwoordig erg groot. Axoft neemt u mee in de voordelen en stelt de cloud veilig voor u in. Zo kunt u op elke plek veilig bij uw bestanden.
  • Software: Van dienst tot losse licentie beschikbaar.
  • Infrastructuur: Axoft ondersteund een veilige en betrouwbare dataverbinding voor uw organisatie.
  • Managed Services – Volledige ontzorging met een helder inzicht in uw services.

Voor al uw IT en Telecom oplossingen

Fijne en gemakkelijke oplissingen voor uw IT-omgeving. Axoft is hier in gespecialiseerd en zal u bij de hand nemen indien nodig. Wij komen graag bij u op locatie langs om een beter inzicht te krijgen in de situatie. Samen gaan wij in gesprek over uw wensen. Overal veilig online kunnen werken. Wie wil dat niet? Bekijk wie u is voorgegaan op onze referentiepagina.

Maak een afspraak | IT Rotterdam

Maak direct een afspraak via onze website. Zoals aangegeven staan wij 27 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem telefonisch contact op via: 088-2210800 of stuur een mail naar info@axoft.nl

Maak online een afspraak