Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT kosten

Minder IT kosten, meer functionaliteit en gebruiksgemak
U wenst maximale bereikbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging en daarvoor moe(s)t u telkens weer fors investeren – in hardware, software en kennis – om de concurrentie voor te blijven. Haast ongemerkt stijgen de (verborgen) IT Kosten jaar op jaar. De snel voortschrijdende technologische ontwikkelingen zijn nauwelijks bij te houden. En volgen maakt dat de kosten voor IT een significant deel van uw budget opslokken. Axoft helpt u om uw kosten te verlagen.

Mogelijkheden bij Axoft IT & Telecom

Allereerst kijken we wat uw behoefte daadwerkelijk is, want vaak blijkt volgen niet slim of in elk geval niet strikt noodzakelijk. Bovenal geven we invulling aan uw eisen en wensen, door u te voorzien van kostenbesparende oplossingen. Migreren naar de cloud biedt u overal en altijd de functionaliteit die u wenst, maar u koopt geen dure servers meer. U logt van waar u maar wilt in op de servers in onze moderne datacenters. En hoeft dus geen serverruimte meer vrij te houden, geen koeling te regelen etc. U kunt flexibel op- en afschalen en middels SaaS (Software as a Service) betaalt u enkel voor het daadwerkelijke gebruik. Bij Cloud Werkplek bespaart u op uw IT Kosten. Zo vergroot u de slagkracht van uw organisatie en verhoogt de bedrijfscontinuïteit.

IT kosten verlagen?

Met Managed Printing van Axoft krijgt u grip op uw afdrukapparatuur en daarmee de kosten. Dit unieke printconcept biedt u printgemak dáár waar u dat wenst. Door kosten te besparen – op machines, verbruiksmaterialen én service – terwijl we u de automatisering uit handen nemen, kunt u zich voortaan weer richten op uw kernactiviteiten.  Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Maak online een afspraak