Whatsapp met ons

KPN één partner

Bent u op zoek naar een KPN één partner? Dan bent u bij Axoft IT & Telecom aan het juiste adres! Al sinds 2020 is Axoft IT & Telecom KPN Strategisch Partner. Dit is de hoogst haalbare titel van KPN. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Daarna kunnen zij helpen met het implementeren van KPN één binnen uw bedrijf.

Axoft IT & Telecom KPN één partner

Binnen het MKB is KPN één is dé zakelijke oplossing voor alle bedrijfscommunicatie. KPN één geeft u de flexibiliteit om voor iedere medewerker het ideale communicatiepakket samen te stellen. U kunt eenvoudig kiezen uit abonnementen voor vast bellen, mobiel, internet en cloud oplossingen. U kunt dan alle IT en telecomdiensten binnen uw bedrijf combineren tegen 1 contract, 1 vaste prijs, 1 telefoonnummer, 1 voicemail, 1 aanspreekpunt en 1 factuur

Bekijk meer informatie over KPN één
Wij zijn uw full service dienstverlener op het gebied van IT & Telecom. Wanneer we met u in gesprek komen, bekijken wij altijd als eerste wat uw huidige situatie is. Wat zijn uw eisen en wensen en waar wilt u met uw organisatie naartoe? Hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we u van dienst kunnen zijn!

Meer weten?
Wilt u meer weten over KPN één en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kunt u telefonisch doen, maar het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u geïnteresseerd bent in KPN één, is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij bij u langs komen om u van deskundig advies te voorzien!

Maak online een afspraak

Vertrouw op een zorgeloze digitale werkomgeving

Axoft begrijpt dat bedrijven en organisaties moeten kunnen vertrouwen op een zorgeloze digitale werkomgeving. Een werkomgeving die zich voortdurend aanpast aan de wensen van uw organisatie, uw werknemer én uw klanten. U bent de specialist in uw vakgebied en IT & Telecom is ons vak. Wij zorgen met bewezen technologie dat IT & Telecom voor u werkt. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Download

IT ondersteuning

Laagdrempelige IT ondersteuning van hoog niveau.
Zoveel mensen, zoveel wensen en daarom hebben we bij Axoft flexibele contractvormen voor IT ondersteuning. Uiteraard kunt u met ons afspraken maken over langdurige ondersteuning in IT. Wij kunnen desgewenst het totale beheer van u overnemen, maar ook voor een kortere periode. Of in geval van een calamiteit kunt u een beroep op onze experts doen.

Mogelijkheden bij Axoft

Onze getrainde netwerkprofessionals monitoren vanuit ons kantoor (remote) de netwerkomgeving (inclusief alle verbindingen) van veel van onze relaties. Voor deze vaste klanten zijn de afspraken over het verlangde servicelevel, de response- en hersteltijd en het timeframe per klant vastgelegd in individuele SLA’s. Wanneer de situatie daarom vraagt dan grijpen wij in op afstand – ook voor geplande software-updates – en indien noodzakelijk verhelpen wij eventuele problemen op locatie. Correctieve en preventieve IT ondersteuning door de specialisten van Axoft zorgen er in combinatie voor dat uw IT omgeving altijd in topconditie is. Ondersteuning is een vast terugkerend onderdeel van Axoft EASY, maar kan ook eenmalig worden afgenomen.

Interesse in IT ondersteuning?

Ondersteuning in IT kan ook inhouden dat u ons inschakelt om uw netwerkomgeving te revitaliseren, om samen met u een back-upstrategie te bepalen en in te regelen of om als onafhankelijke IT- en Telecomspecialist de ICT-plannen van andere system integrators te beoordelen. Zo leveren wij ondersteuning in de breedste zin van het woord. Bel voor een vrijblijvende afspraak om te beoordelen op welk vlak Axoft IT en Telecom u kan ontzorgen.

Maak online een afspraak